Zobrazit přihlášovací formulář
.()

Nestárnoucí kardigan

Nestárnoucí kardigan

Kardigan patří ke kouskům, které by ve vašem šatníku rozhodně neměly chybět. Že jste ještě pojem kardigan neslyšela? Určitě jste ho ale už měla někdy na sobě! Nejde o nic jiného, než o dlouhý pletený svetr bez zapínání. A patří k tradičním nabídkám módy pro podzimní a zimní dny.

Není se čemu divit. Kardigan je totiž univerzální součást oblečení, sluší každému typu postavy, nosí ho ženy všech věkových kategorií a ještě se s ním dá náramně vyhrát. Původně se sice jednalo o součást pánského šatníku, ale od té doby, co ho začala nosit Coco Chanel a slavila s ním velké úspěchy, patří nerozlučně k ženám. Dlouhé svetry jsou nadčasovou klasikou a jako takové jsou ideální volbou pro Váš šatník. Máte jistotu, že nesáhnete vedle a že se vámi vybraný kardigan bude jistě nosit i za několik sezón.

A jak kardigan nosit? Na sto způsobů – to je na něm právě to krásné. S kardiganem v neutrálních barvách, jako je šedá, černá nebo béžová, snadno vytvoříte elegantní střízlivý model do práce. Doplňte ho klasickými úzkými kalhotami nebo kratší úzkou sukní. Stejně tak v kardiganu zazáříte ve společnosti, pokud ho oblečete k šatům a lodičkám. A ve volném čase? Co může být příjemnější, než se v chladnějším počasí zabalit do teploučkého volného svetru, kolem krku omotat dlouhou šálu a vyrazit na procházku? Tenčí kardigan využijete i v létě, v kombinaci s kraťasy a barevným tričkem budete svěží a mladistvá.

 

0.0
Publikováno , přečteno 1497x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie