Zobrazit přihlášovací formulář

"SELFÍČKO"? NO TO TEDA URČITĚ

"SELFÍČKO"? NO TO TEDA URČITĚ

Doby, kdy jsem se sama sobě na fotkách ....některých:-), líbila, jsou evidentně dávno pryč, bylo to tak před 20-ti kily a 20-ti lety, něco v duchu mládí v prd@li, do důchodu daleko.

Nikdy jsem nebyla extra fotogenická, má závist vůči modelkám, které se i bez photoshopu stejně krásné probudí i usínají, neznala mezí.....ta nespravedlnost.

Jak je to možný sakra. Holky které vypadají stále stejně vyspalé i nevyspalé, s mokrými vlasy, u táboráku i u sporáku a tak vůbec,  mě serou a fascinují současně, navíc, když se trochu přišmrncnou a vezmou si šatičky velikosti S a podpatky vysoké cca 8 cm, jsou z fleku schopné vykročit na červený koberec a státi se královnou předávání ceny ....kterou nejspíše právě přebírá jejich veleúspěšný a bohatý a hodný manžel.

Všechno to začalo pořízením mého chytrého telefonu a omylného kliku na foťák sebe sama. Když už se tento omyl stal, řekla jsem si " tak se teda vyfoť, budeš mít aspoň aktuální fotku na ikony, k diskusím a tak po různu".

No joooo, ale to neni taková sranda....nenašla jsem ani svoji lepší stranu, nenašla jsem ani vhodný a milosrdný úhel sklonu hlavy, ve kterém není vidět druhá ani třetí brada. Foťák cvakal jak o život a mě se nelíbila ani jedna. Že bych byla takle sebekritická? Ne .....soudná jsem, a ve svém zoufalství jsem na sebe pyšná, oči mám ok, nešil děvče:-).

Zkus to znova, nebuď posera......cvak, cvak, ježiš, cvak, no to těžko, cvak.....Smát se? nesmát se? sexy kukuč? zuby ven, nebo sevřené rty? Ježiš, co to mám na krku, nesexy pupínek a bože, co to obočí..kdys to proboha naposled škubala ty modelíno:-)

No nic, balím to a prdim na to, a radši budu dál všude mydlit svoje oblíbený muchomůrky, než si dělat vrásky ze selfíček. Holt když to bylo k světu, telefonní budky ani pevné linky selfie neuměly a ted už je to out:-)

Selfie jdi se bodnout:-)

 

 

 

5.0
Publikováno , přečteno 1861x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

evánek1 30. 4. 2017, 22:49
Že Vy jste mne při focení pozorovala ,-).......ježiš, já jsem tak ráda, že v tom nejsem sama. Už už jsem si myslela, že jsem nějaká "vadná" ,-) Výborně napsáno, pobavila jsme mne (Y)
majulinek 29. 12. 2016, 20:57
,-) ,-) ,-) Cítím s vámi....mám to přesně to samé. Jediné selfie, kterému se nedá co vytknout , je s pytlem na hlavě (smich)

Kategorie