Zobrazit přihlášovací formulář

Když se dělá pořádek… ale mami, tohle NUTNĚ POTŘEBUJU

Když se dělá pořádek… ale mami, tohle NUTNĚ POTŘEBUJU

Maminka si připraví hromadu věcí k focení a jde najít foťák. Nejstarší dítě se zálibně podívá na vrchní kalhoty a začne si je oblékat. „Jééééééééé“, zařve mladší dítě a hromadu rozhází po obýváku.

Matka se vrací s foťákem. Rovná hromadu a kárá děti. Starší má na kotníkách nandané kalhoty, které mu jsou již dva roky malé. Nevzdává se. Mladší se snaží rozházet hromadu znovu. Matka brání věci vlastním tělem.

Matka fotí první věc. Starší ke kalhotám u kotníků přidává triko na hlavu – místo čepice, přes hlavu ho nepřetáhne. Mladší leze do záběru. Místo věci k prodeji je vyfocena noha s ponožkou. Tu si asi nikdo nekoupí…

Matka kárá děti. Mladší si po vzoru staršího nadává na hlavu několik kousků oblečení, původně určených na jiné části těla. Starší přehodnocuje malé kalhoty na kotnících a obléká si těhotenské kalhoty. Těhotenský pás přetahuje přes hlavu a dožaduje se prostřižení děr. Matka brání kalhoty.

Maminko, to nutně potřebuju!Mladší objevuje další poklady. Starší si chce obléknou těhotenské šaty. Matky hystericky ječí, že končí. Děti nekončí. Vrtají se dál. „Mami, tohle NUTNĚ POTŘEBUJU!“ ukazuje starší najednou na celou hromadu. Matka se snaží hromadu uklidit. Mladší se snaží hromadu polít vodou.

Starší opakuje, že věci NUTNĚ potřebuje a odbíhá s těhotenskými kalhotami. Matka vítězí, neuhlídala však šaty. Zábava pokračuje, dokud matka neuklidí všechny věci bez jakéhokoliv posunu zpět do skříní a nevykope děti ven… Jsou věci, které se musí provozovat po nocích…

Máte to také tak?

5.0
Publikováno , přečteno 1344x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie