Zobrazit přihlášovací formulář

Přichází čas Vánoc…

  • Publikováno:
Přichází čas Vánoc…

V této době je většina z nás, rodičů, vystavována obrovskému tlaku. Odevšud se na nás snáší informace o tom, co musíme pořídit našim dětem, bez čeho by snad ani nevyrostly… Nejnovější hračky, postavičky z oblíbených seriálů, hračky, které dítko vidělo u svého kamaráda a nemohou mu chybět...

Bohužel ale pod nánosy velkého množství ne vždy vhodných předmětů se naše dítě ztrácí. Hodně stimulů někdy způsobí, že se dítko nedokáže soustředit pořádně ani na jednu z věcí, skáče od jedné k druhé, nic si neužije a po pár minutách se zase nudí, protože se do ničeho nedokázalo pořádně „ponořit“.

Co ale s tím teď, během Vánoc? Jak vše zrežírovat, aby dítko nedostalo k Vánocům od každého z příbuzných hory plastových zbytečností, které budou akorát doma zabírat místo a dítě o ně maximálně dvakrát zakopne?

U nás bychom se chtěli letos řídit pravidlem, že lepší kvalita než kvantita... :-)

Zkusili jsme pro vás napsat několik tipů, podle kterých budeme vybírat my a dali jsme dohromady seznam pěkných hraček, u kterých věříme, že by se vám mohly líbit a že mají smysl.

 

E-book zdarma“Jak vybírat hračky, které mají smysl. Tipy na dárky dle věku“ si můžete stáhnout zde.

 

A jako čtenáři serveru Mimibazar.cz můžete uplatnit slevu 5%na veškerý sortiment v eshopu MontessoriHracky.cz. Stačí zadat do nákupního košíku kód „Mimi05“.

 

Přejeme Vám příjemný podzim!

Lucie a celý tým MontessoriHracky.cz

(PR text)

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie