Zobrazit přihlášovací formulář

***Knihy s věnováním za vysvědčení!!!***

Administrace

***Knihy s věnováním za vysvědčení!!!***

Zaujalo 255 uživatelů
ORIGINÁLNÍ DÁREK PRO VAŠE DĚTI!!!!!!!! Vaše dítě se stane hlavním hrdinou/hrdinkou příběhu, který se odehraje přímo ve městě, ve kterém bydlí. Kniha je osobní knihou dítěte (dcery, syna, vnučky, vnuka a jejich kamarádů), která je mu zhotovena na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

***Knihy s věnováním za vysvědčení!!!***

Koupit
ORIGINÁLNÍ DÁREK PRO VAŠE DĚTI!!!!!!!!

Vaše dítě se stane hlavním hrdinou/hrdinkou příběhu, který se odehraje přímo ve městě, ve kterém bydlí.

Kniha je osobní knihou dítěte (dcery, syna, vnučky, vnuka a jejich kamarádů), která je mu zhotovena na míru. Obsahuje originální texty, do kterých je vtištěno jméno čtenáře všude tam, kde se v ději objevuje hlavní hrdina. Do textu je také vtištěno jméno konkrétního kamaráda/sourozence čtenáře a celý příběh začíná v místě, které malý čtenář dobře zná, v jeho bydlišti.

Třešnička na dortu je, že na titulní stranu si můžete zvolit libovolné věnování, kde je jméno dítěte natištěno jako hlavní hrdina.

Tento krásný pocit zažívá každé dítě, které se začte do těchto originálních textů. Díky personalizaci hrdinů a místa děje se Vaše dítě stane aktivní součástí pohádkového příběhu a je přirozenou cestou motivováno ke čtení. Podporováno je také emoční cítění, které se pozitivně projeví v porozumění čtenému textu. V neposlední řadě je zvyšováno sebehodnocení a sebevědomí malého čtenáře. Ten na základě pozitivní zkušenosti projevuje zájem o čtení a bez povinného drilu objeví kouzlo psaného textu a s ním i nedozírný svět vlastní fantazie.

Výběr titulů najdete v albu: "" Knihy s věnováním ""

Budu se těšit na Vaše objednávky. Jana "bulinka"
  • 22. 2. 2024, 19:14

  • Zobrazení

    9 449

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

***Pejsek***
***Andělka 12cm***
***set s andělkou***
***Svícen s domečky***
***Bude ze mě školák***
***Bude ze mě školačka***
***4× PUZZLE FARMA***

Kategorie