Zobrazit přihlášovací formulář

***dětská kniha na jméno POKLAD***

Administrace

***dětská kniha na jméno POKLAD***

429 Kč
Zaujalo 165 uživatelů
Doprava: od 100 Kč
Děj: Dobrodružná výprava za hledáním pokladu se ze své podstaty neobejde bez potíží. Kdo ale mohl tušit, že kromě napínavého úkolu se bude parta kamarádů muset vyrovnat taky se záškodníkem, který jim hází samé klacky pod nohy. Podaří se jim semknout a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

***dětská kniha na jméno POKLAD***

429 Kč
Koupit
Děj:
Dobrodružná výprava za hledáním pokladu se ze své podstaty neobejde bez potíží. Kdo ale mohl tušit, že kromě napínavého úkolu se bude parta kamarádů muset vyrovnat taky se záškodníkem, který jim hází samé klacky pod nohy.

Podaří se jim semknout a nechat promluvit sílu přátelství? A najdou vysněný poklad? Napínavý příběh o jednom dobrodružství na pozadí větších i menších výzev, se kterými se děti právě v tomto věku potýkají.

Autor: Zuzana Pospíšilová
Ilustrace: Iveta Autratová
Počet stran: 43
Formát: A4
Určeno: Pro děti od 10 let.

Pro výrobu této knížky je nutné znát tyto údaje:
* Jméno a příjmení dítěte (hlavní postavy příběhu)
* Křestní jméno kamaráda nebo kamarádky (sourozence)
* Obec nebo město (v 6. pádu), kde dítě (hlavní hrdina) žije
* Text Vašeho věnování do knihy

Kniha je osobní knihou dítěte (dcery, syna, vnučky, vnuka a jejich kamarádů), která je mu zhotovena na míru. Obsahuje originální texty, do kterých je vtištěno jméno čtenáře všude tam, kde se v ději objevuje hlavní hrdina. Do textu je také vtištěno jméno konkrétního kamaráda/sourozence čtenáře a celý příběh začíná v místě, které malý čtenář dobře zná, v jeho bydlišti.

Tento krásný pocit zažívá každé dítě, které se začte do těchto originálních textů. Díky personalizaci hrdinů a místa děje se Vaše dítě stane aktivní součástí pohádkového příběhu a je přirozenou cestou motivováno ke čtení. Podporováno je také emoční cítění, které se pozitivně projeví v porozumění čtenému textu. V neposlední řadě je zvyšováno sebehodnocení a sebevědomí malého čtenáře. Ten na základě pozitivní zkušenosti projevuje zájem o čtení a bez povinného drilu objeví kouzlo psaného textu a s ním i nedozírný svět vlastní fantazi
  • 9. 2. 2024, 15:20

  • Zobrazení

    2 403

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

***Pejsek***
***Andělka 12cm***
***set s andělkou***
***Svícen s domečky***
***Bude ze mě školák***
***Bude ze mě školačka***

Kategorie