Zobrazit přihlášovací formulář

Ricinový olej - urychluje hojení jizev

Administrace

Ricinový olej - urychluje hojení jizev

62 Kč 68 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 24 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Vhodný na suchou pokožku, působí hojivě na pooperační jizvy, pomáhá odstranit některé druhy bradavic, podporuje regeneraci pokožky. V kosmetice se doporučuje ředit jej řidšími oleji, např. hroznovým. Účinné jsou rovněž obklady z teplého ricinového oleje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ricinový olej - urychluje hojení jizev

62 Kč
  • Popis zboží
Vhodný na suchou pokožku, působí hojivě na pooperační jizvy, pomáhá odstranit některé druhy bradavic, podporuje regeneraci pokožky. V kosmetice se doporučuje ředit jej řidšími oleji, např. hroznovým. Účinné jsou rovněž obklady z teplého ricinového oleje přiloženého na bolestivé svaly a klouby. Má výrazné projímavé účinky, proto je nutné dbát na opatrné dávkování a je lepší poradit se s dietologem.

Způsoby použití rostlinných olejů
Pravidelná péče o pokožku – vtíráním do kůže a masáží pomáhají oleje pokožku regenerovat, zachovat její pružnost, pevnost a vláčnost, obnovovat přirozený lipidový filtr a podporovat přirozenou hydrataci pokožky.
Péče o vysušenou a problematickou pokožku – oleje zlepšují stav pleti při kožních problémech, akné, ekzému a lupénce.
Péče o pokožku poškozenou opalováním
Péče o zuby, vlasy a nehty – oleje pomáhají udržet jejich prvotřídní stav.
Péče o dětskou pokožku – nejpřirozeněji ošetřují jemnou a citlivou dětskou pokožku. Jsou vhodné i v prvních dnech života dítěte, kdy ještě pokožka není schopna sama se chránit před vnějšími vlivy prostředí. Beze zbytku se vstřebávají, pokožku nezatěžují a podporují její přirozený ochranný filtr. Jsou ideální po koupání.
Vnitřní užívání – různé druhy olejů působí na specifické problémy – zlepšují stav při atopickém ekzému, posilují imunitu, snižují cholesterol, upravují trávení, činnost jater, klimakterické potíže a mnohé další. Dávkování je u většiny olejů obdobné: 1 kávová lžička 1x - 3x denně.
  • Značka

    SALOOS

  • Rozměry

    objem 50 ml, lze také objednat balení 100 ml, 250 ml, 500 ml a 1000 ml - tato balení jsou vždy cenově výhodnější

  • 3. 10. 2015, 20:50

  • Zobrazení

    189

  • Oblíbené

    1

Kategorie