Zobrazit přihlášovací formulář

Planeta není na jedno použití

Administrace

Planeta není na jedno použití

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 16 uživatelů
Za sto let nebude důležité, jak velký jsme měli dům, kolik peněz jsme měli na kontě, ale co jsme udělali pro svoje děti a příští generace. Každý z nás ovlivňuje myšlení lidí svým vlastním příkladem. Tak velkolepý projekt a stačí k němu pouze tři…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Planeta není na jedno použití

  • Popis zboží
Za sto let nebude důležité, jak velký jsme měli dům, kolik peněz jsme měli na kontě, ale co jsme udělali pro svoje děti a příští generace.

Každý z nás ovlivňuje myšlení lidí svým vlastním příkladem. Tak velkolepý projekt a stačí k němu pouze tři jednoduché kroky!

1) Postupně převést svoji domácnost a používat výhradně biologicky snadno odbouratelné čistící prostředky, vyrobené na přírodní bázi. Prát výhradně v přípravcích bez fosfátů a bez zeolitů. Zajímat se o svoje pomocníky v domácnosti.
2) Naučit pět svých známých či příbuzných totéž: šetřit přírodu, šetřit zdraví, šetřit peníze, šetřit čas
3) Naučit tyto rodiny krok číslo 1) a krok číslo 2)

Opravdu, když každý uděláme tak málo, uděláme všichni tak hodně!

Naši planetu jsme nezdědili po svých předcích, ale půjčili si ji od svých dětí.

Chcete se s námi podílet na Projektu srdce pro ochranu přírody? Česká firma Missiva, spol. s r.o., Club 21, Ekologicky šetrný výrobek, nadace Český výrobek, Projekt srdce předává myšlenku, jak změnit přístup k přírodě, jak změnit přístup k životu. - NEVÁHEJTE A NAPIŠTE SI O VÍCE INFORMACÍ!!!

Má planeta v mých rukou, v mém srdci.

Máme ve svých rukou směr dalšího vývoje Země. Máme možnost rozhodnout, co bude dál. Jaká bude příroda, jaké bude zdraví dalších generací. Co vyléváme do odpadu, do řek? A co zpátky pijeme! Co vypouštíme do vzduchu? A co zpátky zase dýcháme! V našem konání je zodpovědnost k našim dětem. Jaké budou? Naše děti si zaslouží, abychom vstoupili do 21. století s maximální snahou o harmonický život celého světa.Každá maličkost, každý okamžik tvoří veliké dílo budoucnosti.

V srdci každého z nás je jedna silná touha: mít zdravé a krásné děti. V srdcích našich dětí je stejně silná touha. Dejme svým dětem kořeny a křídla!
  • 20. 1. 2017, 20:50

  • Zobrazení

    222

  • Oblíbené

    1

Kategorie