Zobrazit přihlášovací formulář

CHALUPA K PRONÁJMU PRO 20 OSOB

Administrace

CHALUPA K PRONÁJMU PRO 20 OSOB

7 900 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 35 uživatelů
PRONÁJEM CHALUPY S TRAMPOLÍNOU, DĚTSKOU HERNOU, VENKOVNÍ HERNOU. Nabízíme krátkodobé i dlouhodobé pobyty na nově postavené prostorné chalupě v podhůří Jeseníků nedaleko přehrady Slezská Harta. V létě možnost zábavy, koupání na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

CHALUPA K PRONÁJMU PRO 20 OSOB

7 900 Kč
  • Popis zboží
PRONÁJEM CHALUPY S TRAMPOLÍNOU, DĚTSKOU HERNOU, VENKOVNÍ HERNOU.
Nabízíme krátkodobé i dlouhodobé pobyty na nově postavené prostorné chalupě v podhůří Jeseníků nedaleko přehrady Slezská Harta. V létě možnost zábavy, koupání na zahradě (BAZÉN,velké kryté POSEZENÍ V ZREKONSTRUOVANÉ STODOLE, PING-PONG, terasa s posezením, ohniště, dětské PÍSKOVIŠTĚ, prolézačky, velká TRAMPOLÍNA nejen pro děti...) nebo koupání u Slezské Harty (vyhledávaný rybářský revír, k zapůjčení loďka), a v lomu Svobodné Heřmanice (zároveň nejkrásnější potápěčská lokalita v ČR ). V blízkém bruntále nový aquapark. Okolí ideální pro cyklistiku, turistiku, milovníky houbaření - nepřelidněná klidná oblast. Možnost výletů do okolí i s malými dětmi, kniha s tipy na výlety k dispozici na chalupě. Samotná chalupa je velmi prostorná, nově zařízená a plně vybavená. Společenský prostor s jídelnou a kuchyní v přízemí, 2xsamost.WC, 2x koupelna + WC, 6 ložnic pro 3-4osoby, velká DĚTSKÁ HERNA s TV + DVD. V ceně povlečení, ručníky na ruce, veškeré dětské vybavení (postýlky, židličky, nočníky...).Celý prostor domu je nekuřácký, pro kuřáky je terasa u domu.
Cena 24500 Kč je za týdenní pronájem celé chalupy o prázdninách, výměnné dny jsou sobota a neděle, cena zahrnuje čisté povlečení a ručníky na ruce.
Cena za týden v červnu je 16.000 Kč. Cena za týden v září je 16.000 Kč. Cena za ostatní týdny je 14.000 Kč. Cena za víkendy je 7.900 Kč.
  • 23. 1. 2018, 8:21

  • Zobrazení

    2 105

  • Oblíbené

    1

Kategorie