Zobrazit přihlášovací formulář

Jantarové korálky kulaté 32 cm

Administrace

Jantarové korálky kulaté 32 cm

380 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 47 uživatelů
Doprava: od 45 Kč
+++Dostupné barvy na dotaz+++ Jantar zmírňuje bolesti, deprese a úzkosti, urychluje hojení a posiluje organismus. Jantar je účinný také při zánětlivých onemocněních, nachlazení a nevolnostech. Poskytuje úlevu bez nežádoucích vedlejších účinků. Jak…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Jantarové korálky kulaté 32 cm

380 Kč
  • Popis zboží
+++Dostupné barvy na dotaz+++
Jantar zmírňuje bolesti, deprese a úzkosti, urychluje hojení a posiluje organismus. Jantar je účinný také při zánětlivých onemocněních, nachlazení a nevolnostech. Poskytuje úlevu bez nežádoucích vedlejších účinků.
Jak jantar účinkuje?
Hojivé silice se z jantaru uvolňují působením tepla lidského těla. Silice jsou vstřebávány prostřednictvím kůže do krevního oběhu.
Délka: 32 cm (možná odchylka +/- 4 mm)
Šroubový uzávěr neobsahuje nikl.
UPOZORNĚNÍ:
Korálky nejsou hračka a nejsou určeny ke kousání.
Pokud vybíráte jantarové korálky pro malé dítě, dbejte na vhodnou délku! Vhodnou délkou předejdete možnému riziku. Vhodná délka korálek dítěti neumožní jejich vložení do úst. Příliš dlouhý náhrdelník by mohl být zachycen při pohybu dítěte a manipulaci s ním o předměty obklopující dítě. Nosí-li korálky malé dítě musí být vždy pod dozorem dospělé osoby.
Jantarové korálky by neměly být nošeny při zvýšené fyzické aktivitě, při koupání a u malých dětí ve spánku. Korálky jsou navlečeny na pevné hedvábné niti a kvůli maximální bezpečnosti je mezi jednotlivými korálky uzlík. Riziko roztržení niti je při běžném nošení minimální. V případě neřízení se bezpečnostními doporučeními nejsou korálky vhodné pro děti mladší tří let.
BARVA Vzhledem k tomu, že se jedná o přírodní produkt, mohou se jednotlivé barvy odstínově lišit od zobrazených fotografií. Každý kus je originál.
  • 6. 1. 2015, 21:12

  • Zobrazení

    562

  • Oblíbené

    0

Kategorie