Zobrazit přihlášovací formulář

TRÁPÍ vaše DĚTI (nebo VÁS) ZÁCPA ?? NADÝMÁNÍ??

Administrace

TRÁPÍ vaše DĚTI (nebo VÁS) ZÁCPA ?? NADÝMÁNÍ??

375 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Trápí Vaše děti nebo Vás PROBLÉM s VYPRAZDŇOVÁNÍM? Chodí na toaletu s bolestmi jednou za 3-4 dny, přesto, že jste vyzkoušeli vše z kékárny? Bolí je často bříško a mají ZÁCPU? UŽ se NEMUSÍ TRÁPIT !!! Začněte jim dávat Emulips!!! Stačí DESET KAPIČEK s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

TRÁPÍ vaše DĚTI (nebo VÁS) ZÁCPA ?? NADÝMÁNÍ??

375 Kč
  • Popis zboží
Trápí Vaše děti nebo Vás PROBLÉM s VYPRAZDŇOVÁNÍM? Chodí na toaletu s bolestmi jednou za 3-4 dny, přesto, že jste vyzkoušeli vše z kékárny? Bolí je často bříško a mají ZÁCPU? UŽ se NEMUSÍ TRÁPIT !!!
Začněte jim dávat Emulips!!! Stačí DESET KAPIČEK s jídlem a do jednoho týdne
začnou chodit na toaletu pravidelně - každý den a bez bolestí bříška.

Emulips je ČISTĚ PŘÍRODNÍ produkt bez jakékoliv chemie, proto jej děti mohou bez obav užívat. Je samozřejmě také schválený MZČR

V balení 50ml - 100 dávek - vydrží až na tři měsíce!!!

Vyberte si příchuť: čistý Natur, svěží Citron, nebo bylinkový Anýz - NOVĚ teď i příchuť VANILKY !! ta mým holčičkám chutná nejvíce :o)

Vynikající při přechodu Z KOJENÍ NA TUHOU STRAVU !!! často miminka začnou trpět na zácpu v tomto období... VYNIKAJÍCÍ ZKUŠENOSTI !!!
NENECHÁVEJTE SVÉ DĚTI (nebo Vás samotné) TRÁPIT BOLESTMI ...

Simona K. - moje holčička vyzkoušela všechno a stále jsme se nemohli zácpy zbavit. Vyprazdňování byl velký problém a vždy s pláčem. Hrozila ji operace, kdyji chtěli lékaři vzít kus konečníku - prý už je zúžený a brání přirozenému vyprazdňování. Vyzkoušeli jsme Emulips - do týdne začala Simonka chodit na velkou obden, dnes už to je pravidelně každý den !!! Děkuji za zázračné kapičky Emulips.

Blažena E. - zácpa byl můj dlouholetý problém. Zkoušela jsem vše z lékárny, ale efekt byl vždy krátkodobý. Moje tělo si vždycky na všechno rychle zvyklo a problém byl zpět. Nepomáhaly ani babské rady. Po týdnu už jsem chodila v křečích a byla jsem hodně nafouklá. Vyprazdňování byla moje noční můra. Děkuji za Emulips !!! Užívám jej už dva roky a mám klid. Na toaletu chodím každý den (někdy i dvakrát!) a navíc mě už nebolí žaludek když něco sním.
  • 7. 9. 2017, 15:04

  • Zobrazení

    134

  • Oblíbené

    0

Kategorie