Zobrazit přihlášovací formulář

CHALUPA-LETNÍ TÝDNY 2018

Administrace

CHALUPA-LETNÍ TÝDNY 2018

24 900 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 19 uživatelů
PRO 20 OSOB. Nabízíme týdenní pronájem nově postavené chalupy ve Starých Heřminovech, podhůří Jeseníků, nedaleko Slezské Harty.Chalupa stojí na vyvýšeném místě nad vesnicí, za chalupou jsou již jen pole a před chalupou rozlehlá upravovaná zahrada.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

CHALUPA-LETNÍ TÝDNY 2018

24 900 Kč
  • Popis zboží
PRO 20 OSOB.
Nabízíme týdenní pronájem nově postavené chalupy ve Starých Heřminovech, podhůří Jeseníků, nedaleko Slezské Harty.Chalupa stojí na vyvýšeném místě nad vesnicí, za chalupou jsou již jen pole a před chalupou rozlehlá upravovaná zahrada. Místo skýtá dostatek soukromí, aniž by jste byli na úplné samotě. Chalupa je zařízena především s ohledem na rodiny s dětmi, ale zároveň komfortně a pohodlně.V přízemí se nachází hlavní společenský prostor s jídelnou a plně vybavenou kuchyní, k dispozici myčka, mikr.trouba, rychlov.konvice, horkovzdušná trouba, sklokeram.deska, plazmová TV, audio sestava, wifi internet atd.V každém patře je koupelna s WC a samost.WC, 6 ložnic vždy pro 3-4osoby (manželská postel + válenda s přistýlkou nebo + dvě dětské válendy, celkem pro 20 osob).V patře je prostorná DĚTSKÁ HERNA s dostatkem hraček, her i se sedačkou pro maminky, s TV + DVD. K dispozici jsou přebalovací podložky, nočníky, dřevěné postýlky, prkýnka, krmící židličky...Pro příjemné trávení letní dovolené s dětmi je uzpůsobena i zahrada - velká trampolína, dětské hřišťátko houpačkou "hnízdo", "Perníková chaloupka", travnaté hřiště za chalupou, bazén v soukromí za chalupou, dětské bazénky, venkovní posezení, ohniště, venkovní herna s ping-pongem a posezením, gril. Můžete podnikat i výlety do okolí (koně, Pradědova galerie, motokáry, hrad Sovinec, Davidův Mlýn u Kružberka, cyklostezky, houbaření, pozůstatky sopečné činnosti, koupání či rybaření ve Slzské Hartě atd.) Podrobná kniha s tipy na výlety na chalupě. Obchůdek a hospůdka asi 400m ve vsi.
Cena 24500 Kč je za týdenní pronájem celé chalupy o prázdninách, výměnné dny jsou sobota a neděle, cena zahrnuje čisté povlečení a ručníky na ruce. Cena za týden v červnu je 16.000 Kč. Cena za týden v září je 16.000 Kč.
  • 23. 1. 2018, 8:21

  • Zobrazení

    1 269

  • Oblíbené

    1

Kategorie