Zobrazit přihlášovací formulář

Elvis Presley 68´ Special

Administrace

Elvis Presley 68´ Special

1 599 Kč 1 799 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Exkluzivní sběratelský kousek od společnosti Hasbro z roku 1993 - Elvis Presley 68´ Special. Sedm let uplynulo od doby, kdy se Elvis objevil před živým publikem. Opravdu postrádal blízkost fanoušků, energii a vzrušení z živého vystoupení. Očekávalo se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Elvis Presley 68´ Special

1 599 Kč
  • Popis zboží
Exkluzivní sběratelský kousek od společnosti Hasbro z roku 1993 - Elvis Presley 68´ Special.
Sedm let uplynulo od doby, kdy se Elvis objevil před živým publikem. Opravdu postrádal blízkost fanoušků, energii a vzrušení z živého vystoupení. Očekávalo se hodně od tohoto televizního speciálu roku 1968 - a Král všechna očekávání beze zbytku naplnil! Šlo jistě o jeden z vrcholných úspěchů jeho kariéry, představení 68´ Special bylo naplněno intenzivními výkony jeho největších hitů. A výsledek ... naprosté okouzlení!
Elvisův přirozený talent, charisma a smyslnost se ani v průběhu let nikterak nezmenšily. Ve skutečnosti on vypadal, zpíval a pohyboval se lépe než kdykoli předtím... a lépe než kdokoli jiný v tomto businessu.
Pro co nejvyzývavější a nejžhavější vyznění vystoupení si Elvis oblékl dvoudílný černý kožený outfit, který perfektně evokoval slavné časy rock´n´rollu. Tento slavný Elvisův outfit - nejznámější z tohoto období - je zde představen v neuvěřitelných detailech - jako skutečné vypadají jak jeho hodinky, tak velkolepý prsten i náramek - doplňky vhodné pouze pro krále!
V balení najdete 12" (cca 30 cm) vysokého Elvise 68´ Special (panenka je číslovaná), mikrofon, stojánek s Elvisovým podpisem a Certificate of Authenticity (certifikát pravosti).

Krabice panenky není v perfektním stavu, na některých místech je částečně poškrábaná, což je vzhledem k tomu, že jde o 18 starou sběratelskou panenku, pochopitelné.

!!! POZOR !!! Vzhledem k tomu, že jde o opravdu křehké zboží a velice rádi bychom se vyhnuli případnému poškození několikerým posíláním poštou tam a zpět, lze tuto položku obdržet POUZE PO PLATBĚ PŘEDEM (NE NA DOBÍRKU), eventuelně při osobním odběru. Děkujeme za pochopení.
  • 2. 12. 2016, 13:03

  • Zobrazení

    75

  • Oblíbené

    0

Kategorie