Zobrazit přihlášovací formulář

RENOL a ARTRIN výhodná sada POŠTOVNÉ ZDARMA

Administrace

RENOL a ARTRIN výhodná sada POŠTOVNÉ ZDARMA

686 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
kLOUBY, KOSTI, ZUBY, MOČOVÉ CESTY, ÚNAVA... RENOL: Osvědčuje se především při poruchách na dráze ledvin a močového měchýře. Vzhledem k tomu, že upravuje činnost ledvin a lymfatického systému, je zvlášť účinný při zvyšování imunity a při urologických…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

RENOL a ARTRIN výhodná sada POŠTOVNÉ ZDARMA

686 Kč
  • Popis zboží
kLOUBY, KOSTI, ZUBY, MOČOVÉ CESTY, ÚNAVA...
RENOL: Osvědčuje se především při poruchách na dráze ledvin a močového měchýře. Vzhledem k tomu, že upravuje činnost ledvin a lymfatického systému, je zvlášť účinný při zvyšování imunity a při urologických problémech, zánětech močových cest a močových kamenech, degenerativních onemocněních kloubů doprovázených pohybovými obtížemi, při dně, revmatismu, artrózách, při bolestech páteře, skolióze a Bechtěrevově nemoci, ekzémech, vyrážkách, akné a vysokém krevním tlaku.
ARTRIN: Má silné analgetické, antispasmatické a prokrvovací účinky. Komplex látek obsažených v Artrinu lze využít při bolestech a zánětlivých stavech kloubů, svalů a šlach,
při revmatismu, bolestech pátere a krčního svalstva, k regeneraci při únavě, chladu, nedostatečném prokrvení končetin a dalších pohybových obtížích.
Krém aplikujeme při problémech s ledvinami, močovým měchýřem, prostatou a dalších zánětlivých stavech, přímo na místo nad uložením postiženého orgánu.
  • 15. 1. 2018, 10:04

  • Zobrazení

    50

  • Oblíbené

    0

Kategorie