Zobrazit přihlášovací formulář

DĚTSKÉ KOLO PUKY Z2, Z6 - osobní zkušenosti

Administrace

DĚTSKÉ KOLO PUKY Z2, Z6 - osobní zkušenosti

4 790 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 9 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
OSOBNĚ ODZKOUŠENO - PŘEČTĚTE SI - výrobky Puky pokládám za "mercedesy" mezi dětskými výrobky. Puky je kvalitní německá značka, která již po mnoho desetiletí vyrábí široký sortiment cyklo-zboží pro děti. Na dětská odrážedla a dětská kola se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DĚTSKÉ KOLO PUKY Z2, Z6 - osobní zkušenosti

4 790 Kč
  • Popis zboží
OSOBNĚ ODZKOUŠENO - PŘEČTĚTE SI - výrobky Puky pokládám za "mercedesy" mezi dětskými výrobky.
Puky je kvalitní německá značka, která již po mnoho desetiletí vyrábí široký sortiment cyklo-zboží pro děti.

Na dětská odrážedla a dětská kola se specializuji, pokud vás kolo Puky zaujalo, ráda vás uvítám přímo v našem specializovaném e-shopu NEOBYCEJNE.CZ, kde vám rádi poradíme a můžete si vybrat z mnoha modelů a doplňků (vel. 12´- Z2 nebo vel. 16´- Z6). Cena od 4790 Kč (záleží na typu kola).

ZKUŠENOSTI s kolem Puky Z2 (vel. 12´´)
Náš syn jezdil nejdříve na odrážedle a tříkolce. Ke třetím narozeninám dostal svoje první kolo, na které nasednul a opravdu rovnou jezdil bez jakékoliv pomoci a přídavných koleček.
A protože od Puky jsme toho odzkoušeli již hodně, volba při výběru dětského kola padla opět na Puky. Jejich zboží je totiž kvalitní, vydrží bez problémů více generací dětí a navíc jako prodejce vím, že jsou na ně minimální reklamace.
Kolo jezdí velmi dobře, dítěti se snadno nasedá díky prohnutému rámu, všechny komponenty jsou opravdu kvalitní, jak výrobce slibuje. Váha je tak akorát, 3 leté dítě kolo vytlačí bez problémů i do menšího kopce. Některá kola na trhu budou i o něco lehčí (a většina naopak těžší), ale u tohoto kola máte již v základní výbavě i oba blatníky, odrazky, zvonek a zadní nosič (což pro ušetření váhy často u prvních kol 12´nenajdete).
Kola jsou navíc krásná, ve více barevných variantách, pro holky i kluky, můžete i přikoupit mnoho doplňků.
Ověřili jsme, že kolo Z2 je vhodné od 3 let - dítě musí mít alespon 95 cm a výšku rokroku od 40 cm. Cena od 4790 Kč.

Další informace včetně podrobného popisu, naleznete v našem e-shopu NEOBYCEJNE.CZ, kde je možné dětská kola i doplňky zakoupit (helmy, košíky, tašky zvonky, pásek na
  • 29. 10. 2017, 19:47

  • Zobrazení

    1 476

  • Oblíbené

    1

Kategorie