Zobrazit přihlášovací formulář

LOREAL Pli - thermo sprej modelant 200 ml.

Administrace

LOREAL Pli - thermo sprej modelant 200 ml.

229 Kč
Zaujalo 33 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Nový PLI THERMO sprej NOVÝ VZHLED A VÍCE OBJEMU. Jeho nové složení dodává vlasům dlouhodobě tvar a zvedá vlasy od kořínků. Je vhodný i pro rozměrné účesy. Termo-fixační sprej v novém designu je ideální pro vodové smyslné, kudrnaté či lehce zvlněné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 10. 2009
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LOREAL Pli - thermo sprej modelant 200 ml.

229 Kč
Koupit
Nový PLI THERMO sprej NOVÝ VZHLED A VÍCE OBJEMU. Jeho nové složení dodává vlasům dlouhodobě tvar a zvedá vlasy od kořínků. Je vhodný i pro rozměrné účesy.
Termo-fixační sprej v novém designu je ideální pro vodové smyslné, kudrnaté či lehce zvlněné účesy. Je určen pro zpevnění a objem kudrnatých a vlnitých účesů. Má silný tužící efekt, zvedá vlasy od kořínků, ale dodává objem i po celé délce. Perfektně zafixuje vlny bez slepování, takže jim dodá pružné zpevnění a udrží jejich zakřivený tvar. Sprej je určen primárně pro silné vlasy, které mají pro svou tíhu někdy tendenci ztrácet objem. Maximální a rychlý objemový efekt od kořínků i po délce vlasů.

Stupěn fixace: 4. Silná fixace

Použití: aplikujte na umyté, téměř suché vlasy, vytvarujte je do požadované podoby účesu a zahřejte fénem. Pro rychlejší výsledek naneste na umyté, ručníkem prosušené vlasy a vyfénujte. Zvedá objem od kořínků při vysoušení fénem. Při použití natáček objem zdvojnásobíte.

Objem: 200ml
  • 16. 3. 2021, 18:13

  • Zobrazení

    528

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

LOREAL Tecni Art Air Fix 250 ml
Morning After Dust - suchý šampon 200 ml.
LOREAL VOLUME LIFT pěna pro objem 250 ml
LOREAL Tecni Art FIX ANTI-FRIZZ 250ml
Tecni.Art Wild Stylers Depolish 100 ml - pasta

Kategorie