Zobrazit přihlášovací formulář

Peg perego gt3 completo mocca + zimní výbava

Administrace

Peg perego gt3 completo mocca + zimní výbava

14 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
PEG PEREGO GT3 COMPLETO,tzv. mercedes mezi kočárky. Barva mocca. Tříkolka a otočným předním kolem, takže je kočárek bezvadně ovladatelný. Otočí se na místě. Kolo jde zablokovat. Tlumič zadních kol s možností tří poloh: HARD pro měkký terén jako je písek…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Peg perego gt3 completo mocca + zimní výbava

14 999 Kč
  • Popis zboží
PEG PEREGO GT3 COMPLETO,tzv. mercedes mezi kočárky. Barva mocca. Tříkolka a otočným předním kolem, takže je kočárek bezvadně ovladatelný. Otočí se na místě. Kolo jde zablokovat. Tlumič zadních kol s možností tří poloh: HARD pro měkký terén jako je písek nebo tráva, SOFT pro nerovné povrchy jako jsou nedlážděné cesty a štěrk, MEDIUM pro hladké povrchy. Výškově nastavitelné držadlo s brzdou. Veliký nákupní košík a sundávací ledvinka. Pumpička na kola. Na zimu ideální !!!

Korbička pro mimi se sundává z konstrukce jedním tahem, když je sundaná, může použít jako kolébka, nebo se dá postavit na nožky, které jsou sklopené na spodku korby. Má polohování zad, na léto se dá otevřít vetrání. Madlo jde sklopit. Pláštěnka, moskytiera.

Autosedačka od narození do 13 kg, splňuje evropskou normu ECE R44/04, plastové madlo pro přenášení, centrální utahování pásů, výškově nastavitelné tříbodové pásy,možnost houpání i zafixování překlopením madla jako sedátko,sluneční stříška. Jde lehce nacvaknout na podvozek, takže třeba do obchodu není nutné vozít korbičku.

Sporťák- opěrka zad polohovatelná až do lehu, opěrka nohou do dvou poloh.Pětibodový bezpečnostní pás. Zateplený nánožník. Originál pláštěnka.


Kočárek je používaný, po jednom dítěti. Nezničený, v dobrém stavu. Je opravdu super a parádně se s ním jezdí.
Zdarma přidám:
fusak Aesthetic 3v1 pc. 1.900,.
fusak beranek do zimy pc. 900,.
fusak do autosedačky pc. 500,-
fusak do korbičky pc 800,-
hrací panýlek na madlo sporťáku Sassy pc. 500,-
dekový podzimní fusak do sporťáku

Pokud se budete chtít na kočárek přijet podívat, určitě to nebude problém.
Poštovné dle dohody.
  • 18. 10. 2012, 19:41

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie