Zobrazit přihlášovací formulář

3x DVD - mix animovaných pohádek

Administrace

3x DVD - mix animovaných pohádek

76 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Balení obsahuje 3 DVD: 1) Mauglího kamarádka: Kniha džunglí 2 Další vzrušující dobrodružství malého, ale odvážného sirotka Mauglího. Po ztrátě rodičů se jeho rodinou stane džungle plná zvířat. Medvěd Bálú učí Mauglího zákonům džungle, panter…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x DVD - mix animovaných pohádek

76 Kč
  • Popis zboží
Balení obsahuje 3 DVD:


1) Mauglího kamarádka: Kniha džunglí 2

Další vzrušující dobrodružství malého, ale odvážného sirotka Mauglího.

Po ztrátě rodičů se jeho rodinou stane džungle plná zvířat. Medvěd Bálú učí Mauglího zákonům džungle, panter Baghíra je jeho přísným ochráncem, vlčí smečka přijme malého chlapce jako vlastní mládě.

Mauglí vyrůstá mezi zvířaty. Nemá žádnou možnost poznat svět lidí. Jednoho dne se však zraní a ocitne se v péči člověka, který ho najde.

Uzdravený se vrátí do džungle, ale zvědavost ho přivádí znovu a znovu na místo, kde se setkal se svým zachráncem. A právě zde se jeho život úplně změní.

Potká krásnou a okouzlující dívku Meshuu... a o tom jak tato lidská kamarádka změní jeho život, vypráví náš animovaný příběh plný dobrodružství, přátelství a lásky.


2) Bibi Blocksberg 3

V páté a šesté epizodě seriálu Bibi Blocksberg přínášíme další příhody malé čarodějky, holčičky Bibi.

Svými čarovnými schopnostmi se Bibi snaží řešit nespravedlnost a pomoci svému okolí. Kouzla, která Bibi tak úplně neovládá, ji často přivedou do potíží a způsobí zmatky.

Vždy jí ale pomůže zkušená čarodějka, její maminka Barbara.

DVD obsahuje 2 příběhy:

1. Superkouzlo - Školní hřiště se nebude zvětšovat! Před školou nebude nový semafor! Děti nesmí do supermarketu bez nového semaforu! Děti nesmí do supermarketu bez doprovodu rodičů!

Tak to už je pro Bibi poslední kapka, pohár trpělivosti přetekl. Bibi promění starostu, majitele supermarketu a šéfa policie v králíky. Tím ale vyčerpá veškeré své čarovné síly! Ke vší smůle je to pouze ona, kdo může tři králíky proměnit zpátky v lidi.

Nakonec se Bibi kouzelné schopnosti vrátí, stejně jako dětem jejich práva.

  • 22. 7. 2014, 23:19

  • Zobrazení

    22

  • Oblíbené

    0

Kategorie