Zobrazit přihlášovací formulář

Vkládačka - Zlomky na desce (Voila)

Administrace

Vkládačka - Zlomky na desce (Voila)

179 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Pomocí této naučné hry proniknout děti do základů dělení. Tato vkládačka je složená z barevných dílky různé velikosti, které po spravném složení vždy vytvoří celek - kruh. Děti získají představu o velikosti a zlomcích. Splňuje všechny normy EU. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vkládačka - Zlomky na desce (Voila)

179 Kč
  • Popis zboží
Pomocí této naučné hry proniknout děti do základů dělení. Tato vkládačka je složená z barevných dílky různé velikosti, které po spravném složení vždy vytvoří celek - kruh. Děti získají představu o velikosti a zlomcích.

Splňuje všechny normy EU.



Pod značkou Voilà najdete krásné dřevěné hračky z masivu. Jedná se o nápadité vzdělávací hračky s vysokou hrací hodnotou, které napomáhají rozvoji dětského intelektu, s precizním zpracováním a přitom cenově dostupné. Vyznačují se především kvalitou, zpracováním, originalitou a přirozenou krásou. Navíc se jedná o čistě přírodní produkt s dlouhou trvanlivostí, jehož výroba nezatěžuje nijak životní prostředí. Hračky Voilà jsou vyráběny z dřevin průmyslově využívaných kaučukovníků, které jsou již na konci své životnosti a jsou určené k obnově. Dřevo kaučukovníku je navíc velmi hodnotné a krásné. Hračky Voilà jsou v současnosti prodávány ve více než 30 zemích světa. Samozřejmostí je certifikát dle evropské normy EN71.

Modroočko doporučuje - jedná se o velmi kvalitní hračky, které jistě oceníte.
  • Značka

    VOILA

  • Rozměry

    Dřevěná vkládačka. Učí velikosti a zlomky. Rozměr: 26x10x4cm Věk: 3+

  • 7. 3. 2019, 7:02

  • Zobrazení

    44

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie