Zobrazit přihlášovací formulář

Tato práce má skutečně smysl!

Administrace

Tato práce má skutečně smysl!

0 Kč 150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Je to již 15 let, co jsem začala spolupracovat s OKG. V listopadu 2011 mi skončila rodičovská dovolená s malou vnučkou a já už do práce nenastoupila a ani nenastoupím. Pracuji doma, mám spoustu času na rodinu a na sebe. Moje výdělky přesahují nejen to, co…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 11. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tato práce má skutečně smysl!

0 Kč
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG
  • Popis zboží
Je to již 15 let, co jsem začala spolupracovat s OKG. V listopadu 2011 mi skončila rodičovská dovolená s malou vnučkou a já už do práce nenastoupila a ani nenastoupím. Pracuji doma, mám spoustu času na rodinu a na sebe. Moje výdělky přesahují nejen to, co jsem kdy v práci brala, ale i manželův příjem. Proto si dovoluji tuto možnost nabídnout i Vám! Změňte svoji budoucnost, změňte svůj životní styl.
NULOVÁ INVESTICE – NULOVÉ RIZIKO!
Registrace bez závazků, slevy 40% až 50% hned od začátku, doživotní provize, sebe vzdělání, volná pracovní doba, skvělý životní styl,... Máme zdraví i peníze, což je ta nejlepší kombinace, aby si člověk mohl život opravdu užívat se vším všudy.
To vše a ještě více Vám OKG s. r. o. nabízí!

Licenci můžete využít jen pro nákup se slevou jen pro svoji potřebu, můžete výrobky prodávat nebo si tvořit vlastní síť, z čehož budete mít svůj stálý a zvyšující pasivní příjem :o)
Využíváte jen veškeré výhody, které tato výhradně česká společnost nabízí, ať už budete chtít dělat to či ono, budu tu pro Vás :o)
  • Značka

    OKG S. R. O.

  • Rozměry

    Napište si o bližší info, moc ráda Vám se vším pomohu a povedu Vás :o) Těším se na spolupráci Ivona Chloubová _ Poradce pro zdravý životní styl nezávislý obchodní partner 01-005505 Vedoucí manager OKG s. r. o.

  • 20. 7. 2020, 22:28

  • Zobrazení

    134

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Jednoduchá práce či brigáda nejen pro maminky s
Pracujte z bezpečí svého domova.
PRACUJTE Z BEZPEČÍ svého DOMOVA!
Chcete aby byly i Vaše děti šťastné a spokojenné?
Jste v důchodu a nestačí Vám peníze?
Vyměnili byste 2000 Kč za 10 hodin práce týdně???
Pojďte si s námi vydělávat na své sny i Vy! ♥
Práce v klidu a bezpečí domova
Nové
ČESKÁ SPOLEČNOST

Práce v klidu a bezpečí domova

Kategorie