Zobrazit přihlášovací formulář

Hodiny - S kalendářem a barometrem (Woody)

Administrace

Hodiny - S kalendářem a barometrem (Woody)

369 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 59 Kč
S touto hračkou se dítě učí používat kalendář, kde si ručně nastavuje hodiny, datum, den v týdnu, roční období a počasí. Splňuje všechny normy EU. Značka WOODY jsou dřevěné hračky a dřevěné výrobky, zaměřující se na didaktický a motorický…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hodiny - S kalendářem a barometrem (Woody)

369 Kč
  • Popis zboží
S touto hračkou se dítě učí používat kalendář, kde si ručně nastavuje hodiny, datum, den v týdnu, roční období a počasí.

Splňuje všechny normy EU.



Značka WOODY jsou dřevěné hračky a dřevěné výrobky, zaměřující se na didaktický a motorický rozvoj dítěte, rozvíjení jemné motoriky, kombinatoriky a jednoduchého kreativního a kombinačního myšlení. WOODY produkt klade velký důraz vedle vysoké kvality a bezpečnosti, také na rozvoj dítěte v různém období růstu, jak po stránce motorické, tak i pedagogické a psychické. Velká část z kolekce WOODY je vyráběna v České republice, která má dlouholetou tradici ve výrobě dřevěných hraček. Všechny hračky jsou testovány na nejvyšší mezinárodní standard a většina hraček je zařazena do programu "BEZPEČNÉ HRAČKY - SAFE TOYS". Tento program zaručuje nejvyšší možnou garanci bezpečnosti s průběžnou a pravidelnou kontrolou prodávaného zboží.
  • Značka

    WOODY

  • Rozměry

    Víceúčelový kalendář s hodinami. Rozměr: 36x36cm Věk: 6+

  • 23. 7. 2019, 15:23

  • Zobrazení

    333

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie