Zobrazit přihlášovací formulář

Merino fusak hnědo-béžový s velbloudí vlnou

Administrace

Merino fusak hnědo-béžový s velbloudí vlnou

2 490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Hnědobéžový fusak z ovčí merino vlny s přídavkem velbloudí vlny. Fusak je vhodný do všech typů kočárků s užitím od 0 měsíců do cca 2 let věku dítěte. Fusak je určený především do chladného zimního počasí. Jako podšívku jsme zvolili 90% ovčí vlnu MERINO…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 9. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Merino fusak hnědo-béžový s velbloudí vlnou

2 490 Kč
  • Popis zboží
Hnědobéžový fusak z ovčí merino vlny s přídavkem velbloudí vlny. Fusak je vhodný do všech typů kočárků s užitím od 0 měsíců do cca 2 let věku dítěte.

Fusak je určený především do chladného zimního počasí. Jako podšívku jsme zvolili 90% ovčí vlnu MERINO smíchanou s 10% velbloudí vlny, která má uklidňovací efekt a je vhodná pro hyperaktivní děti. Uvnitř je fusak zateplený oteplovacím rounem značky VALTHERM. Vrchní plášťovina (100% polyester) má nepromokavou úpravu. Všechny materiály použité při výrobě fusaku vyhovují požadavkům na výrobky pro děti do 3 let.

Díky variabilitě střihu bude fusak sloužit od prvních dnů Vašeho miminka, až po chvíle, kdy Vám bude capkat vedle kočárku. Základni střih s délkou 90cm a šíři 42cm budete moci použít i do kočárku s uzavřenou vaničkou. Ve chvíli, kdy miminko vaničce odroste, můžete fusak prodloužit o 25cm spodním uzavřeným nánožníkem. Jakmile dítko začne své první krůčky vedle kočárku a budete řešit problém, co se špinavými botami, můžete opět spodní nánožník odepnout a nechat spodní díl pootevřen, tak, aby boty zůstaly mimo fusak. Díky celorozepínacímu zipu fusak pohodlně celý rozložíte, předejdete ušpinění vnitřní strany fusaku. Při větrných dnech oceníte šňůrové stahování kolem hlavičky dítěte.

Merino vlna

Merino vlna je považována za jednu z nejlepších a nejjemnějších vln vůbec. Má výborné termoregulační vlastnosti, poskytuje příjemné teplo ale zároveń nepůsobí nadměrné pocení. Je hedvábně jemná na dotek. „Nekouše“ proto je vhodná i pro přímý kontakt s jemnou dětskou pokožkou. Stejně jako bavlna, merino vlna absorbuje vodu (až 1/3 své hmotnosti), ale na rozdíl od bavlny hřeje i když je mokrá. Je přirozeně antibakteriální obsahuje lanolin, který má antibakteriální vlastnosti. Je to přírodní materiá
  • 29. 10. 2015, 19:19

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    1

Kategorie