Zobrazit přihlášovací formulář

KOJÍCÍ polštář - KYTIČKA zelená - 190 cm

Administrace

KOJÍCÍ polštář - KYTIČKA zelená - 190 cm

470 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 16 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Kojící polštář šitý ze 2 částí vše 100% bavlna na zip pro snadné sundání povlaku a vyprání . Opatřen na konci šňůrky pro snadné uvázání .Plněno - PES duté vlákno – jedná se o duté vlákno ve tvaru kuliček, které zajistí, že si polštář i po vyprání ponechá…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KOJÍCÍ polštář - KYTIČKA zelená - 190 cm

470 Kč
  • Popis zboží
Kojící polštář šitý ze 2 částí vše 100% bavlna na zip pro snadné sundání povlaku a vyprání . Opatřen na konci šňůrky pro snadné uvázání .Plněno - PES duté vlákno – jedná se o duté vlákno ve tvaru kuliček, které zajistí, že si polštář i po vyprání ponechá tvar a vzdušnost. Výplň z dutého vlákna je ideální, jelikož je čištěné, antialergenní, vytváří nevhodné prostředí pro roztoče, dá se velice snadno vyprat v pračce, nešustí a přizpůsobí se vám i miminku.
Při kojení ho můžete použít ve všech polohách – jak při kojení vleže, tak při kojení vsedě. Kojicímu polštáři se také říká umělá děloha.


Nabízí komfortní pohodlí při kojení jak pro maminku, tak pro miminko, umožňuje kojení ve všech polohách. Dále se dá použít jako mantinel kolem miminka, opora dítěti při sezení.
  • Značka

    BAVLNĚNÝ SVĚT

  • Rozměry

    vnější -190cm vnitřní 110 cm , v nejširším místě šíře 30cm

  • 1. 9. 2017, 20:21

  • Zobrazení

    94

  • Oblíbené

    1

Kategorie