Zobrazit přihlášovací formulář

Zvířátka na statku, 14 dílů Goki

Administrace

Zvířátka na statku, 14 dílů Goki

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Sada dřevěných zvířátek, která se hodí k domečkům pro panenky Goki. Set obsahuje celkem 10 kusů zvířátek a dva stromy – jabloň a hrušeň. Vyrobeno ze dřeva a ošetřeno nezávadnými barvami. Vhodné pro děti od 3 let. ´cause není jen značka hraček, ´cause…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zvířátka na statku, 14 dílů Goki

499 Kč
  • Popis zboží
Sada dřevěných zvířátek, která se hodí k domečkům pro panenky Goki. Set obsahuje celkem 10 kusů zvířátek a dva stromy – jabloň a hrušeň. Vyrobeno ze dřeva a ošetřeno nezávadnými barvami. Vhodné pro děti od 3 let.

´cause není jen značka hraček, ´cause je také neuvěřitelně silná myšlenka. Jako značka v sobě spojuje hodnotné hračky a speciální sociální projekt firmy Goki. Jako myšlenka spojuje dvě děti ze zcela odlišného světa. ´cause osvobozuje děti takzvaného třetího světa od nucené práce. Víte, že 400 miliónů dětí na světě musí pracovat? Přitom nejde o občasné mytí nádobí, vynesení koše, nebo uklizení pokojíčku. Tyto děti ztrácí své dětství, aby se jejich rodiny uživily. Tyto děti pracují v dolech, fabrikách a na plantážích. Neumí číst a psát, protože nemohou chodit do školy. Firma Goki společně s nadacemi „terre des hommes“ a „Kinder in Afrika“ pomáhá těm nejchudším dětem vrátit jim jejich dětství a hlavně je osvobodit ze začarovaného kruhu a nabízí jim vzdělání. Každým rokem tak vzniká jedna nová škola. V roce 2011 vznikla již devátá v pořadí a sice v Ugandě. Do těchto škol je každoročně investováno minimálně 50% zisku ze značky ´cause. Pokud na výrobcích ´cause najdete exotickou zemi původu, víte, jaká myšlenka se za tím skrývá. Hračky ´cause jsou kvalitní, bezpečné, odpovídají platným evropským normám a právě tak jako hračky Goki jsou i tyto hračky často mnohem lepší, než normy povolují.
  • 10. 12. 2015, 21:58

  • Zobrazení

    38

  • Oblíbené

    0

Kategorie