Zobrazit přihlášovací formulář

Vrtulník helikoptéra Syma S107c + kamera! Ovládání

Administrace

Vrtulník helikoptéra Syma S107c + kamera! Ovládání

1 029 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 9 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
HELIKOPTÉRA SYMA S107c je báječná hračka pro děti i dospělé. Můžete se stát pilotem jednoho z nejstabilnějších vrtulníků na trhu. I úplný nováček v oboru letectví si po pár minutách tréningu poradí s helikoptérou a může si vyzkoušet práci profesionálního…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vrtulník helikoptéra Syma S107c + kamera! Ovládání

1 029 Kč
  • Popis zboží
HELIKOPTÉRA SYMA S107c je báječná hračka pro děti i dospělé. Můžete se stát pilotem jednoho z nejstabilnějších vrtulníků na trhu. I úplný nováček v oboru letectví si po pár minutách tréningu poradí s helikoptérou a může si vyzkoušet práci profesionálního pilota. Je to originální výrobek renomované firmy SYMA. Firma SYMA zaručuje dnes již legendární kvalitu, odolnost a kvalitu výroby.


VRTULNÍK RC SYMA S107 má systém stabilizace letu, který předchází ztrátě kontroly v případě úderu nebo náhlého silnějšího větru. Je vybaven gyroskopem, který předchází obrácení vrtulníku kolem vlastní osy a snižuje potřebu neustálé kontroly letu. Použitý unikátní systém přeložení zubaček zaručuje maximální využití síly motoru pro pohon vrtule. Ovládací jednotka umožňuje ovládání helikoptéry na 3 úrovních ( dopředu/dozadu, zatočit doleva /doprava, let nahoru/dolů ) a dodatečně umí létat ještě šikmo. Jeho polimerovo – lítiový akumulátot 3,7 V umožňuje 15-20 minut letu v, což také záleží na vytížení motoru. Na bříšku helikoptéry je malá kamera, která umožňuje nahrávat let nebo dělat fotografie ve vysoké kvalitě.

Ukázka výrobku:
Zadejte na youtube: Syma S107C Micro Helicopter Test Flight

Test kamery - velmi kvalitní obraz:
Zadejte na youtube: Syma S107C Test Flight - By Helicopter´s Camera
  • 7. 7. 2015, 20:30

  • Zobrazení

    123

  • Oblíbené

    1

Kategorie