Zobrazit přihlášovací formulář

Mindok SMART HRY- NA LEDOVÉ KŘE

Administrace

Mindok SMART HRY- NA LEDOVÉ KŘE

429 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Pomozte obyvatelům severního pólu se maskovat v jejich přirozeném prostředí. Umístěte 6 průhledných herních dílků tak, aby všechna zvířata byla zamaskována ve svém přirozeném prostředí - lední medvědi musejí zůstat na ledových krách a ryby zase ve vodě. V…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mindok SMART HRY- NA LEDOVÉ KŘE

429 Kč
  • Popis zboží
Pomozte obyvatelům severního pólu se maskovat v jejich přirozeném prostředí. Umístěte 6 průhledných herních dílků tak, aby všechna zvířata byla zamaskována ve svém přirozeném prostředí - lední medvědi musejí zůstat na ledových krách a ryby zase ve vodě. V drsném prostředí ledových ker se pohybují odvážní Eskymáci, kteří se vydávají na lov ryb a medvědů a zvířata si na ně musejí dát velký pozor. Vyřešte rychle všech 48 arktických rébusů této logické hry, ať na ledových krách nezmrznete.

Hra pro 1-více hráčů od 6 let.

Vhodné pro: děvčata i kluky od 6 do 99 let

V první fázi po rozbalení si možná pomyslíte: "Jen šest kousků? A s tím mě má jako bavit celá hra? To přece nemůže být těžké." Jenže budete na velkém omylu.

Na hracích plánech najdete různě plovoucí kry, někdy budou tvořit jednolitou pevninu, jindy budou rozházeny po celém prostoru. Jelikož se nacházíme v Arktidě, zajisté zde budeme potkávat lední medvědy, ale určitě potkáme i nějakého toho živáčka. Proto se na hracích plochách objevují i Eskymáci a to buď s loveckou výbavou na souši, nebo v kanoi na moři.

Hlavní výhodou hracích ploch je jejich roztřídění podle obtížnosti. V balení se nachází celkem 24 plánů, které jsou oboustranně potištěny. To znamená, že hru můžete hrát celkem ve 48 různých prostředích, která musíte zabydlet medvídky a rybami.
  • 28. 2. 2017, 15:51

  • Zobrazení

    92

  • Oblíbené

    1

Kategorie