Zobrazit přihlášovací formulář

MODELÍNA Moon Dough Sada standard - 4 druhy

Administrace

MODELÍNA Moon Dough Sada standard - 4 druhy

415 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Nejlehčí modelína na světě! Měkká, hebká a lehká modelovací hmota, která nikdy nevysychá. Je hypoalergenní a neobsahuje pšenici. Díky svým vlastnostem je ideální pro děti ve věku 2-4 let. Vyberte si ze sedmi různých barev. Modelína Moon Dough se vyrábí ve…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MODELÍNA Moon Dough Sada standard - 4 druhy

415 Kč
  • Popis zboží
Nejlehčí modelína na světě! Měkká, hebká a lehká modelovací hmota, která nikdy nevysychá. Je hypoalergenní a neobsahuje pšenici. Díky svým vlastnostem je ideální pro děti ve věku 2-4 let. Vyberte si ze sedmi různých barev. Modelína Moon Dough se vyrábí ve Švédsku.
To je úžasný domeček! Vtlačte co nejvíc modelíny do horního otvoru, zatočte kličkou a sledujte, co vypadne. Neuvěřitelné! Nevěříte? Vyzkoušejte to!

Na výběr z několika druhů:
Zvířátka – V této sadě si vytvoříte štěňátka a spoustu doplňků. Balení obsahuje modelovací domek na pejsky, 3 formičky (kost, steak, miska), 42,5g oranžové modelovací hmoty, 42,5g purpurové modelovací hmoty a návod.

Fast food – S touto sadou si můžete připravit spoustu dobrot rychlého občerstvení. Balení obsahuje modelovací domek na hamburgery, 3 formičky (hranolky, nápoj, pizza), 42,5g červené modelovací hmoty, 42,5g žluté modelovací hmoty a návod.

Mořský svět - V této sadě si můžete vytvořit mořské kamarády a hrát si na podmořský svět. Balení obsahuje 3 vymačkávací formičky (želva, chobotnice, korál), formičku na rybičku, hrací plochu, 42,5g purpurové modelovací hmoty, 42,5g zelené modelovací hmoty a návod.

Snídaně - S touto sadou si můžete připravit samé dobroty k snídani jako například vafle, tousty nebo palačinky. Balení obsahuje 3 vymačkávací formičky (vafle, toust, koláč), forma na hrneček, hrací sada, 42,5g červené modelovací hmoty, 42,5g žluté modelovací hmoty a návod.

Vhodné pro děti od 3 let. Do poznámky uveďte, o jaký druh máte zájem.
Cena je za 1 sadu.

SKLADEM sada: SNÍDANĚ nebo MOŘSKÝ SVĚT
  • 31. 5. 2017, 21:58

  • Zobrazení

    189

  • Oblíbené

    0

Kategorie