Zobrazit přihlášovací formulář

ČESNEK PLÁTKOVÝ 90g

Administrace

ČESNEK PLÁTKOVÝ 90g

46 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
ysoká kvalita česneku setého v luxusním obalu zajišťujícím surovině skvělé aroma a chuť. Velké plátky kvalitního česneku setého jsou šetrně sušeny. Díky tomuto překvapí velikou silou v mnohých případech překonávající čerstvý česnek kupovaný ve velkých…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ČESNEK PLÁTKOVÝ 90g

46 Kč
  • Popis zboží
ysoká kvalita česneku setého v luxusním obalu zajišťujícím surovině skvělé aroma a chuť.

Velké plátky kvalitního česneku setého jsou šetrně sušeny. Díky tomuto překvapí velikou silou v mnohých případech překonávající čerstvý česnek kupovaný ve velkých řetězcích. Jedná se o kvalitní surovinu.

Plátkovaný česnek lze použít všude tam, kde česnek čerstvý. Velké plátky si zachovávají své typické česnekové aroma, ale přitom jsou poddajné k dalšímu zpracování.

Česnek lze mít takto vždy připraven po ruce a díky opakovatelně uzavíratelnému obalu, vždy čerstvý.

Česnek setý obsahuje látku allicin, která působí jako antibiotikum, snižuje krevní tlak a dezinfikuje. Působí blahodárně na hladinu cholesterolu a zlepšuje prokrvení periferií

Česnek plátkový je balen v opakovatelně vzduchotěsně uzavíratelném luxusním doypack sáčku. Tento sáček je absolutně světlo a vzduchotěsný. Tímto umožňuje skladovat i větší množství koření po delší dobu, bez ztráty chuťových vlastností.
  • 25. 10. 2017, 17:05

  • Zobrazení

    12

  • Oblíbené

    0

Kategorie