Zobrazit přihlášovací formulář

PODPRSENKA - SPORTOVNÍ POPRSENKA - TOP - LAMBÁDA

Administrace

PODPRSENKA - SPORTOVNÍ POPRSENKA - TOP - LAMBÁDA

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 21 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
M/ L JEN V BÍLÉ BARVĚ..Bezešvá podprsenka GreeNice krásně drží tvar prsou. Je vyrobena z příjemného mikrovlákna, přitom pevného a pružného materiálu. Nová technologie tohoto materiálu se vyznačuje vysokou prodyšností a odváděním vlhkosti. Tato podprsenka…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PODPRSENKA - SPORTOVNÍ POPRSENKA - TOP - LAMBÁDA

99 Kč
  • Popis zboží
M/ L JEN V BÍLÉ BARVĚ..Bezešvá podprsenka GreeNice krásně drží tvar prsou. Je vyrobena z příjemného mikrovlákna, přitom pevného a pružného materiálu. Nová technologie tohoto materiálu se vyznačuje vysokou prodyšností a odváděním vlhkosti. Tato podprsenka zaručuje pohodlné celodenní nošení také díky bezešvé technologii, která je vhodná jak pro sport tak pro běžné nošení.
Cena zde za kus 99,-
-BARVY: BÍLÁ
Složení: 90% polyamid,10% elastan
Praní: na 30°C
- výrobcem značeno jako dvojčíslí S/M, M/L
- Částečně máme vystaveno na prodejně, stav zásob se dost mění-budu informovat.
- Pokud budete mít možnost a hlavně chuť těšíme se na Vás na naší prodejně široce specializované na dámské, dětské , pánské spodní prádlo, pyžama, punčochové zboží, župany, plavky atd.
- Nemám dostatek času zde vystavovat, ale cokoliv z aktuální nabídky na trhu z italského zboží, Vienetta Secret, Naturana, Triola, Sassa Mode, Cornette, Mustang, Gino, Andrie atd. je možné.., některé druhy skladem, zbytek na objednání.
Prodejna: PRÁDÝLKO BÁRA
Husitská 8 – Královo Pole
612 00 Brno
- V případě odběru na prodejně za ceny zde, prodejna může sloužit pouze jako výdejní místo (dostanete zabalený balíček), nebo můžete nakoupit přímo na prodejně za ceny kamenného obchodu
  • 4. 4. 2017, 11:46

  • Zobrazení

    214

  • Oblíbené

    1

Kategorie