Zobrazit přihlášovací formulář

BRITAX B-AGILE 3 2013

Administrace

BRITAX B-AGILE 3 2013

4 990 Kč 5 340 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Britax B-AGILE 3 2013 je lehký sportovní kočárek, který má jen malou konkurenci, navíc je narozdíl od naprosté většiny ostatních kočárků vyroben z nepromokavých materiálů. Výjimečně jednoduché skládání usnadňuje uskladnění a přenášení, lehce…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 1. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BRITAX B-AGILE 3 2013

4 990 Kč
  • Popis zboží
Britax B-AGILE 3 2013 je lehký sportovní kočárek, který má jen malou konkurenci, navíc je narozdíl od naprosté většiny ostatních kočárků vyroben z nepromokavých materiálů.
Výjimečně jednoduché skládání usnadňuje uskladnění a přenášení, lehce polohovatelný sedák nabízí možnost rovného lehu, což je pro děti ideální. Boudičku je možno prodloužit zipem, vzniklý prostor umožní větrání síťkou a výhled dítěte. Součástí je i polstrovaná hrazdička. Madlo nelze polohovat.
B-AGILE má za cíl zvýšit snadnost a bezpečí při péči o děti. Každý rodič, který se kdy pokusil držet dítě a současně složit kočárek, vám řekne, že to není žádná legrace. Proto je snadný mechanismus skládání jednou rukou modelu B-AGILE tak vítaným svěžím vánkem. Přidali jsme lehký hliníkový podvozek, odnímatelné adaptéry CLICK & GO®, jimiž připevníte dětské autosedačky BABY-SAFE, BABY-SAFE Sleeper nebo přenosnou tašku a prostorný nákupní košík, který ještě více zvyšuje pohodlnost cestovního systému. A jelikož vícepolohové sklápění sedadla obsahuje i možnost zcela rovné plochy, lze je použít i pro novorozence.
  • 10. 10. 2014, 11:05

  • Zobrazení

    92

  • Oblíbené

    0

Kategorie