Zobrazit přihlášovací formulář

Kreslící tabule - Výškově nastavitelná, 91 až 126

Administrace

Kreslící tabule - Výškově nastavitelná, 91 až 126

1 969 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Oboustranná výškově nastavitelná dřevěná tabule. Z jedné strany je klasická černá tabule pro malování křídou, z druhé strany bílá magnetická plocha pro malování fixem a pro použití barevných magnetek. V horní části je držák na roli papíru. Odkládací…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kreslící tabule - Výškově nastavitelná, 91 až 126

1 969 Kč
  • Popis zboží
Oboustranná výškově nastavitelná dřevěná tabule. Z jedné strany je klasická černá tabule pro malování křídou, z druhé strany bílá magnetická plocha pro malování fixem a pro použití barevných magnetek. V horní části je držák na roli papíru. Odkládací plocha má tři otvory na umístění plastové nádobky a dvou kelímků. Nádobka je na mokrou houbu a speciální kelímky pro namáčení štětců.

K tabuli patří 14 doplňků, například křídy, fix, houbička, magnetky, magnetické pravítko apod. Nastavitelná výška tabule je od 91cm do 126 cm. Vhodné pro děti od 3-8 let. Postupně roste s dítětem. Rozměr 126x65x58cm.

Splňuje všechny normy EU.



Firma Janod je francouzký výrobce a dodavatel dřevěných hraček. Janod vyrábí hračky pro děti již přes 40 let a na francouzském trhu si udržuje první pozici v oblasti produkce dřevěných a kreativních hraček, které navrhuje špičkový designérský tým. S francouzskou firmou Janod máte jistotu, že získáte poctivou, kvalitní a hlavně originální a krásnou hračku, která prochází přísným testováním nejvyšších bezpečnostních standardů. Tradiční hry a hračky s moderním francouzkým designem, to je Janod!
  • Značka

    JANOD

  • Rozměry

    Dřevěná nastavitelná tabule. Magnetická + psaní fixem a křídou. Rozměr: 126x65x58cm Věk: 3+

  • 20. 10. 2016, 9:09

  • Zobrazení

    204

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie