Zobrazit přihlášovací formulář

4 DVD - Pohádkový speciál - Pinocchio a vládce n

Administrace

4 DVD - Pohádkový speciál - Pinocchio a vládce n

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Balení obsahuje 4 DVD. 1) Pinocchio a vládce noci Nová úžasná dobrodružství. Příběh, ve kterém Pinocchio a jeho přátelé zažijí dobrodružství plné napětí. Záhadně k nim totiž připluje karnevalová loď, která nepřinese jen zábavu, ale i temné síly…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4 DVD - Pohádkový speciál - Pinocchio a vládce n

99 Kč
  • Popis zboží
Balení obsahuje 4 DVD.


1) Pinocchio a vládce noci

Nová úžasná dobrodružství.

Příběh, ve kterém Pinocchio a jeho přátelé zažijí dobrodružství plné napětí. Záhadně k nim totiž připluje karnevalová loď, která nepřinese jen zábavu, ale i temné síly, které doprovází hrůzostrašný hlas vládce noci. Jelikož má Pinocchio svou hlavu, neposlechne varování tatínka Geppera a přivede sebe i ostatní do velkého nebezpečí. Určitě ho ale překoná a konečně pochopí tu pravou hodnotu svobody a přátelství. V ukrutném boji vládce noci porazí a zachrání sebe, své přátele i tatínka Geppera.


2) Robin Hood a neporazitelný rytíř

Náš slavný hrdina Robin Hood ze Sherwoodského lesa se vrací a s ním i jeho nové dobrodružství. Tentokrát bude překonávat zlého a temného protivníka - neporazitelného rytíře Gilberta. Zbojník Robin Hood se bude muset utkat tváří v tvář tomuto soupeři, který nebyl nikdy nikým pokořen. Nebyl by to ale Robin ze Sherwoodu, kdyby jej nepřekonal a tím si uchoval lásku spanilé Marion.


3) Sněhurka navždy šťastná

Kdo by neznal příběh o krásné Sněhurce, zlé královně a sedmi trpaslících? Zlá královna je mrtvá a Sněhurka s princem jedou před svatbou navštívit Sněhurčiny nejlepší kamarádky - sedm trpaslic, díky nimž příběh dostává nový nádech. Do cesty snoubencům vkročí bratr zlé královny Lord Mallis, který chce pomstít smrt své sestry. Spojí se s drakem a unese prince. Sněhurce nezbyde nic jiného než se vydat na hrdinskou cestu za záchranou své lásky.


4) Méďa Mandarinka

Méďa Mandarinka se chystá na nejkrásnější dny v roce. Na Vánoce. Moc se těší na to, že udělá radost pod stromečkem jako dáreček a stane se členem nějaké hodné rodiny. Bohužel mu ale přišijí obráceně pusinku. Díky tomu se dostane v předvečer Vánoc do vý
  • 9. 9. 2015, 21:45

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Kategorie