Zobrazit přihlášovací formulář

Krásná modrá HRACÍ DEKA OHRÁDKA CESTOVNÍ POSTÝLKA

Administrace

Krásná modrá HRACÍ DEKA OHRÁDKA CESTOVNÍ POSTÝLKA

1 289 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
VÍCEFUNKČNÍ HRACÍ DEKA S HRAZDIČKAMI, 100% nový výrobek Měkkoučká hrací deka pro Vaše miminko již od narození, věková kategorie 0+! Tato krásná vícefunkční podložka je určena dětem již od prvních dní. Tato podložka roste spolu s dítětem a perfektně se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 9. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásná modrá HRACÍ DEKA OHRÁDKA CESTOVNÍ POSTÝLKA

1 289 Kč
  • Popis zboží
VÍCEFUNKČNÍ HRACÍ DEKA S HRAZDIČKAMI, 100% nový výrobek
Měkkoučká hrací deka pro Vaše miminko již od narození, věková kategorie 0+!

Tato krásná vícefunkční podložka je určena dětem již od prvních dní. Tato podložka roste spolu s dítětem a perfektně se hodí jako dárek pro dítě již od narození. Hrací deka má mnoho zábavných barevných doplňků, které zpříjemní miminku volný čas, kdy zrovna nespí. Praktická kousátka uleví bolavým dásnům při růstu zoubků. Podložka je vyrobena z nejkvalitnějších a nejjemnějších materiálů, které jsou velmi příjemné na dotek. Podložka – ohrádka se velmi jednoduše skládá nebo rozkládá a udržuje v čistotě. Podložku můžete využívat i k přebalování, během cestování pohodlně nahradí dětskou postýlku. Podložka se skládá na několik způsobů, takže ji vždy můžete přizpůsobit potřebám rostoucího dítěte.

Podložka má pozitivní vliv na všeobecný rozvoj schopností dítěte:

1. Rozvoj manuálních schopností – miminko si může kopat nožičkami, osahávat předměty, baví se na bříšku a plazí se, posiluje svalstvo ruček, nožek, bříška a šíje.
2. Stimulace smyslů a rozvoj představivosti – prostřednictvím zvuků, interaktivních hraček a obrázků na látce, miminko se učí postupně poznávat tvary, barvy a procvičuje sluch.
3. Učení prostřednictvím objevování – dítě během hraní obdivuje živé barvy podložky a zajímavé hračky, které přitahují jeho pozornost, ohmatává je a poznává své okolí z bezpečí podložky.
Sada obsahuje:
- barevná podložka
- 2 hrazdy, které jednoduše připevníte
- bezpečné zrcátko
- 3 barevná kousátka ve tvaru planet a hvězd
- pískající barevný motýlek
- barevný látkový brouček
- gumové kousátko - květinka vyplněná vodou

Rozměry podložky:
- délka: 119 cm,
- šířka:
  • 2. 2. 2015, 21:51

  • Zobrazení

    245

  • Oblíbené

    1

Kategorie