Zobrazit přihlášovací formulář

Dívčí zimní bunda vel. 98/ 104 - růžová

Administrace

Dívčí zimní bunda vel. 98/ 104 - růžová

299 Kč 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Doprava: od 80 Kč
POSLEDNÍ KUS v barvě tmavě růžové. Nádherná zimní bunda, která nepromokne ani neprofoukne. Je vyteplená vatelínem, uvnitř je lesklá podšívka pro snadné oblékání. Kapucka je připnuta k bundě zipem ( POZOR! NA KAPUCCE SE NEDÁVAJÍ K SOBĚ SUCHÉ ZIPY, JAK JE…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 6. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dívčí zimní bunda vel. 98/ 104 - růžová

299 Kč
  • Popis zboží
POSLEDNÍ KUS v barvě tmavě růžové. Nádherná zimní bunda, která nepromokne ani neprofoukne. Je vyteplená vatelínem, uvnitř je lesklá podšívka pro snadné oblékání. Kapucka je připnuta k bundě zipem ( POZOR! NA KAPUCCE SE NEDÁVAJÍ K SOBĚ SUCHÉ ZIPY, JAK JE TO U MNOHA BUND, ALE U TĚCHTO BUNDIČEK SE KONCE SUCHÝCH ZIPŮ ZASUNOU DO LÍMCE, KDE JE SCHOVANÝ PROTIKUS.) Bundička je pěkně ke krku, okolo krku je pro lepší komfort všitý flís, rukávy jsou do gumy a mají i suché zipy na stažení. Uvnitř bundičky je všitý pás proti vniknutí sněhu - zapínání na dva patentky. Vpředu dvě kapsy na zip.

ROZMĚRY: Délka 50cm, šířka 41cm, rukáv od krku 47cm. Velikost je uvedena 98, ale odpovídá minimálně vel. 104!!!!!! Proto také pod větší velikostí bundu prodávám. PROSÍM MĚŘTE, WOLF MÍVÁ BUNDY OPRAVDU HODNĚ VELIKÉ!!!!!!!
  • Značka

    WOLF

  • Velikost

    104

  • 1. 10. 2018, 7:46

  • Zobrazení

    191

  • Oblíbené

    0

Kategorie