Zobrazit přihlášovací formulář

Fusák 3v1 Exclusive !!!

Administrace

Fusák 3v1 Exclusive !!!

990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Multifunkční dětský zimní fusak s fleecovou vnitřní vrstvou je ideální do kočárku, autosedačky nebo sáněk. Díky zipům lze kombinovat a přizpůsobit jeho délku potřebám a vývoji dítěte. Tento skvělý zimní fusák s moderním designem a atraktivní barvou je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Fusák 3v1 Exclusive !!!

990 Kč
  • Popis zboží
Multifunkční dětský zimní fusak s fleecovou vnitřní vrstvou je ideální do kočárku, autosedačky nebo sáněk. Díky zipům lze kombinovat a přizpůsobit jeho délku potřebám a vývoji dítěte. Tento skvělý zimní fusák s moderním designem a atraktivní barvou je vyroben z prvotřídních materiálů, které jsou odolné proti větru, mrazu i vodě.

Dětský fusak má předšitá místa pro bezpečností pásy, které lze přizpůsobit dle potřeby dítěte. Díky tomu můžete fusák používat v hlubokých i sportovních kočárcích, a také v sáňkách či autosedačce. Kromě toho fusak nabízí zadní kapsu v horní části. Tu lze zaháknout o opěradlo kočárku a fusak tak neklouže dolů - ideální především do golfových kočárků. Po odepnutí spodní části lze fusák použít v korbě. Přikrývku lze úplně odepnout a použít fusak jako měkkou výplň či matraci.

Vnitřek fusaku tvoří měkká a příjemná vrstva z fleecového materiálu. Tyto materiály pomáhají udržovat stálou teplotu těla a zbraňují přehřáti organismu. Mezi fleecem a látkou se nachází vrstva teplého materiálu, která zaručuje dítěti pohodlí a teplo během studených dní.

- zimní fusak 3v1 - do kočárků, autosedačky i sáněk
- teplý vnitřní fleecový materiál
- zadní kapsa pro uchycení na opěradle kočárku
- rozepínání po celé délce na zipy
- stahování pro přizpůsobení potřebám dítěte
- moderní design a atraktivní barvy
- složení: vnitřní vrstva 100% polyester, vnější vrstva 100% polyester

Rozměr:
45 x 90 - 110 cm
  • 4. 3. 2015, 21:37

  • Zobrazení

    82

  • Oblíbené

    0

Kategorie