Zobrazit přihlášovací formulář

Ergonomické nosítko Liliputi

Administrace

Ergonomické nosítko Liliputi

1 490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Ergonomické nosítko Liliputi splní ty nejvyšší kritéria z každého hlediska: má velmi dobré, ergonomické tvarování, pěkný vzhled a je vyrobený z velmi kvalitních materiálů. Podle zkušeností v něm maminky unesou i několik hodin až 15-17kg dítě. Samotné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ergonomické nosítko Liliputi

1 490 Kč
  • Popis zboží
Ergonomické nosítko Liliputi splní ty nejvyšší kritéria z každého hlediska: má velmi dobré, ergonomické tvarování, pěkný vzhled a je vyrobený z velmi kvalitních materiálů. Podle zkušeností v něm maminky unesou i několik hodin až 15-17kg dítě. Samotné nosítko unese však ještě více. Podle zkušeností 15-17kg dítě. Miminko v nosítku můžete nosit vepředu, vzadu a díky popruhům, které se dají rozepnout a překřížit, je v něm praktické i nošení na boku. Součástí nosítka je odepínatelná kapucka, kterou využijete, když dítě v nosítku usne. Zapínání je dle vlastních zkušeností velmi jednoduché a praktické, pomocí nastavitelných popruhů se hodí na každou postavu. Pokud nosítko právě nepotřebujete, dá se velmi pěkně složit - jeho váha je méně než 0,5kg. Narozdíl od klokanek, kde miminka prakticky visí a mají mezi nožičkama úzký pruh látky který ho tlačí, v ergonomickém nosítku Liliputi sedí dítě na celém zadečku, což je pro něj velmi pohodlné, bezpěčnější a zdravější. Nožičky má rozkročené - správná poloha pro zdravý vývoj kyčlí.

Doporučujeme nosítko od 3-4měsíců (ve chvíli, kdy miminko již samo drží hlavičku) a dá se použít do 3-4let (cca do 20kg).
  • 2. 2. 2014, 22:34

  • Zobrazení

    405

  • Oblíbené

    0

Kategorie