Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka Römer KidFix SL - Chilli Pepper

Administrace

Autosedačka Römer KidFix SL - Chilli Pepper

3 190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 10 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
DOPRAVA ZDARMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ ISOFIX = tento systém se stal mezinárodním standardem spojení mezi vozidlem a dětskou autosedačkou. Tato technologie kotvení minimalizuje chyby při instalaci a optimalizuje účinek ochrany díky pevnému spojení dětské…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 2. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka Römer KidFix SL - Chilli Pepper

3 190 Kč
  • Popis zboží
DOPRAVA ZDARMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ ISOFIX = tento systém se stal mezinárodním standardem spojení mezi vozidlem a dětskou autosedačkou. Tato technologie kotvení minimalizuje chyby při instalaci a optimalizuje účinek ochrany díky pevnému spojení dětské autosedačky s vozidlem. Dítě je v autosedačce nakonec připoutáno 3bodovým pásem vozidla. Dětská autosedačka se může používat také bez ramení západky ISOFIX pouze s 3bodovým pásem.



Autosedačka Romer KidFix SL Trend Line je určena pro kategorii od 15 do 36 kg. Optimalizovaný tvar sedačky KidFix nabízí menším i větším dětem vysoké pohodlí a maximální možnou ochranu při bočním nárazu. Autosedačka Römer KidFIx SL je díky speciálnímu hlavovému dílu, bočním opěrkám vytaženým daleko dopředu a kompletnímu zakrytí oblasti ramen. Další bezpečnostní výhoda autosedačky Romer KidFix SL je, že pás probíhá vždy těsně u těla, protože sedadlo lze ideálně přizpůsobit pánvi dítěte. Potah sedačky je složen ze 2 až 3 různých látek ze směsové tkaniny z umělých vláken. Je prodyšný, příjemný na dotek, snadno udržovatelný, kombinovaný v souladu s módními trendy, částečně pruhované, strukturované a lesklé provedení zvyšující vizuální dojem. Trojnásobně nastavitelná šířka sedací plochy je adaptabilní bezpečností a komfortem zároveň.


Opěrka hlavy s 11-ti polohami nastavení výšky
Opěradlo se plynule přizpůsobí sklonu opěradla automobilového sedadla
Jednoduchou manipulací lze na zádové části vyklopit rozpěrku pro odpočinkovou polohu
Systém RÖMER ISOFIX spojuje dětskou autosedačku s upevňovacími body ISOFIX ve voze
Optimální ochrana před bočním nárazem díky bokům s hlubokým polstrováním
Barevný ukazatel zobrazuje, zda jsou ramena západky ISOFIX bezpečně zaklapnuta
Snadno přístupná dráha pásu
  • 22. 1. 2015, 21:33

  • Zobrazení

    145

  • Oblíbené

    0

Kategorie