Zobrazit přihlášovací formulář

29. Barevný proužek do kombinace s fialovou,žlutou

Administrace

29. Barevný proužek do kombinace s fialovou,žlutou

50 Kč 99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Vzor barevný proužek na bílém podkladě,bavlněná tenčí látka. Možné ušít potah celý vzorovaný nebo do různých kombinací. Hodí se třeba fialovorůžové bavl.látka MINNA ( aktuálně nedostupná!)nebo pevný vanilkově žlutý molisoftu/mikroplyše. Máme i další…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

29. Barevný proužek do kombinace s fialovou,žlutou

50 Kč
  • Popis zboží
Vzor barevný proužek na bílém podkladě,bavlněná tenčí látka. Možné ušít potah celý vzorovaný nebo do různých kombinací. Hodí se třeba fialovorůžové bavl.látka MINNA ( aktuálně nedostupná!)nebo pevný vanilkově žlutý molisoftu/mikroplyše. Máme i další odstíny, kombinacím se meze nekladou.
Upozorňujeme, že látka lehce prosvítá a není tak moc vhodná na renovace, kdy se pošívá potah - mohly by původní barvy prosvítat skrze novou látkou. Proužkatou látku ale můžeme použít pro šití zcela nových potahů, které mají jako podklad světlý molitan a nebude nic prosvítat.

Cena za tento materiál je 50Kč při celovzorovaném potahu. V kombinaci s růžovofialovou látkou MIINNA nebo mikroplyši je cena 199kč, pokud bude proužek převládat. Pokud bude potah spíše jednobarevný a proužek např. jen na zádech, tak bude cena za materiál 250Kč.

Vše Vám v mailu upřesním.
  • 9. 8. 2018, 13:45

  • Zobrazení

    122

  • Oblíbené

    0

Kategorie