Zobrazit přihlášovací formulář

Wrapper Motion FLEECE !!více barev!!

Administrace

Wrapper Motion FLEECE !!více barev!!

1 215 Kč 1 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Wrapper Motion je novou variantou ztělesňující přání mnoha rodičů, kteří chtějí Wrapper používat vždy a všude. Díky tomu je nejuniverzálnější zavinovačkou od firmy Lodger, jakou si můžete přát. Wrapper na doma Pokud si pořídíte Wrapper Motion…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Wrapper Motion FLEECE !!více barev!!

1 215 Kč
  • Popis zboží
Wrapper Motion je novou variantou ztělesňující přání mnoha rodičů, kteří chtějí Wrapper používat vždy a všude. Díky tomu je nejuniverzálnější zavinovačkou od firmy Lodger, jakou si můžete přát.



Wrapper na doma


Pokud si pořídíte Wrapper Motion, budete mít doma vždy po ruce měkoučkou, pohodlnou deku na hraní, kterou můžete rozprostřít na pohovku nebo podlahu. Vaše děťátko si tak bude moci hrát na podložce v jakékoliv místnosti Vašeho domu či bytu. Během teplých letních dnů můžete Wrapper použít také jako podložku do postýlky.

Wrapper na cesty

Když jdete se svým drobečkem na vycházku, můžete Wrapper použít místo bundičky či deky do kočárku. Oceníte jej určitě i během preventivní kontroly u lékaře, kde budete mít pro Vašeho drobečka k dispozici svou vlastní čistou podložku.

Wrapper v autosedačce

Wrapper Motion je skutečně univerzální. Po vytvoření nohaviček můžete totiž tuto zavinovačku bezpečně použít také v autosedačce.

Co ještě nabízí Wrapper Motion?

U této zavinovačky můžete snadno vytvarovat kapuci zatažením za šňůrky. Nemusíte se bát že by šňůrky děťátku vadily. Zavinovačka má totiž uzavíratelnou kapsu, do které šňůrky schováte. Vytvořená kapucka tak zajistí Vašemu děťátku ještě lepší tepelnou izolaci a pohodlí.

Do Wrapperu zabalítě dítě několika pohyby.

Zavinovačku Wrapper můžete používat od prvních dnů narození svého děťátka. Díky suchým zipům zavinete svého drobečka do Wrapperu během chviličky. Jako zavinovačka poslouží Wrapper přibližně do 10 měsíců věku miminka, jako deka na hraní se Wrapper hodí i pro tříleté děti.

Materiál

Zavinovačka Wrapper Motion je vyrobena ze 100% bavlny, která je jemná i k citlivé dětské pokožce. V létě odvádí pot z pokožky dítěte a tím z
  • 3. 10. 2016, 20:51

  • Zobrazení

    277

  • Oblíbené

    0

Kategorie