Zobrazit přihlášovací formulář

Sjezdové lyžáky Tecnica Inferno

Administrace

Sjezdové lyžáky Tecnica Inferno

799 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
velikost 280 mm a 4,5 Nefalšovaný závodní nástroj! Bota určená pro závodníky a výkonné jezdce, kteří hledají dokonalou oporu a přenos sil bez jejich zbytečných ztrát. Skelet s ocelovou šasí, jež je plně integrovaná do spodní části podešve, má za…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 1. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sjezdové lyžáky Tecnica Inferno

799 Kč
  • Popis zboží
velikost 280 mm a 4,5

Nefalšovaný závodní nástroj! Bota určená pro závodníky a výkonné jezdce, kteří hledají dokonalou oporu a přenos sil bez jejich zbytečných ztrát. Skelet s ocelovou šasí, jež je plně integrovaná do spodní části podešve, má za výsledek mnohem vyšší torzní stabilitu a lepší přenos sil a následně i ovladatelnost lyží.

Řada Tecnica Diablo Inferno -inferno - závodní boty, které díky své unikátní konstrukci mají všechny vlastnosti potřebné pro agresivní styl jízdy uplatňovaný nejen na závodních tratích. Vysoce elastický polyether doplněný o speciální rám z kalené oceli, který je umístěn v podrážce bot, je přesně to pravé pro přesný přenos povelů od lyžaře do lyží. Boty Inferno jsou sázkou na jistotu pro zkušené lyžaře, kteří milují rychlost a potřebují mít boty co nejpřesněji na svou nohu.

Powerchassis -

Power chassis umožňuje přesnější přenos sil na hrany lyží s výrazně menšími ztrátami. Integrovaná ocelová výztuha uvnitř podrážky zpevňuje lyžařské boty v torzi o 20% což ve výši kolena činí rozdíl 1 cm. To ocení převážně závodníci, protože vyšší pevnost = vyšší rychlost. Powerchasis je integrováno pro tvrdosti flex index od 110.

Inferno vnitřní botička:

• Odnímatelný náklonový klín
• Jemná vrchní kůže pro co nejpřesnější anatomické přizpůsobení chodidlu
• Termoplastická výplň, která se sama přizpůsobí tvaru chodidla
• Přizpůsobivá špička z lycry a neoprénu
Quic Instep -Speciální část vnitřní líce skeletu, který je vyrobený z měkčeného, pružného plastu a má stálé vlastnosti i za nízkých teplot. “Quick Instep” usnadňuje nazouvání bot i za nižších teplot.U modelu WC verze v šíři 95mm jej však nenajdete.

Carbon Steel přez
  • 7. 2. 2015, 9:53

  • Zobrazení

    39

  • Oblíbené

    0

Kategorie