Zobrazit přihlášovací formulář

Krátké legíny Multicolor 05, VELIKOST XS-L

Administrace

Krátké legíny Multicolor 05, VELIKOST XS-L

1 090 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Krátké Běžecké/Fitness Legíny 05 - Multicolor Vsaďte na změnu a vyměňte své dosavadní sportovní kalhoty za hit letošní sezóny – běžecké / fitness legíny.Maximální pohodlí, perfektní přizpůsobení ženským tvarům a jedinečný design, tak v této sezóně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 5. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krátké legíny Multicolor 05, VELIKOST XS-L

1 090 Kč
  • Popis zboží
Krátké Běžecké/Fitness Legíny 05 - Multicolor


Vsaďte na změnu a vyměňte své dosavadní sportovní kalhoty za hit letošní sezóny – běžecké / fitness legíny.Maximální pohodlí, perfektní přizpůsobení ženským tvarům a jedinečný design, tak v této sezóně budou vypadat módní sportovní kalhoty. Legíny jsou vyrobené z vysoce kvalitního a patentovaného materiálu Elastic Kolsport Giga , který je jemný, elastický a příjemný na dotek i na kůži.



Důležité je, že neztrácí barvu při praní ani pod vlivem slunečního záření. Jsou dobře prodyšné, takže se pot rychle odpařuje ven. To zajišťuje maximální komfort během intenzivního fitness tréninku v tělocvičně i při běhu venku v přírodě.



Každou aktivní ženu jistě potěší unikátní design, syté barvy a výrazné vzory, které nenajdete v žádné jiné kolekci na trhu!



Materiál: 100% Polyester



Vlastnosti :

Perfect fit - díky materiálu Kolsport Giga-Elastic se sportovní legíny roztahují ve čtyřech směrech, což umožňuje dokonalé přizpůsobení k tělu.

Měkkost a pohodlí - materiál legín je velmi jemný a příjemný na dotek. Nezpůsobuje podráždění a nedráždí. Vnitřní vrstva je příjemná k pokožce .

Prodyšnost – materiál dýchá a udržuje optimální tělesnou teplotu i při intenzivní činnosti. Legíny dobře odvádí vlhkost na vnější stranu, co umožňuje optimální fungování svalů, které nejsou nadměrně přehřáté ani ochlazené .

Speciální střih - po konzultacích s běžci a fitness instruktory, jsme vyvinuli jedinečný střih legín pro náročné a aktivní klienty. Běžecké/Fitness legíny nepadají, netlačí, nenatahují se a jsou jako druhá kůže. Díky speciálně navrhnutým vzorům skryjí drobné tělesné nedostatky.

Barevná revoluce – máme už dost černých a nev
  • 24. 6. 2014, 22:13

  • Zobrazení

    183

  • Oblíbené

    0

Kategorie