Zobrazit přihlášovací formulář

Černé dlouhé společenské šaty na svatbu do taneční

Administrace

Černé dlouhé společenské šaty na svatbu do taneční

1 590 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 60 Kč
Černé plesové šaty pro plnoštíhlé, černé dlouhé společenské šaty v nadměrné velikosti. Na prsou šaty mají aplikaci výšivky. Jednoduché elegantní šaty. Širší ramínka, která zakryjí ramínka od podprsenky a mohou nahradit funkci rukávků. Pružná záda s vůlí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 12. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Černé dlouhé společenské šaty na svatbu do taneční

1 590 Kč
  • Popis zboží
Černé plesové šaty pro plnoštíhlé, černé dlouhé společenské šaty v nadměrné velikosti. Na prsou šaty mají aplikaci výšivky. Jednoduché elegantní šaty. Širší ramínka, která zakryjí ramínka od podprsenky a mohou nahradit funkci rukávků. Pružná záda s vůlí několik cm, posuvná ramínka a stuha na utažení v pase, díky tomu si šaty vytvarujete přesně na míru. Z boku je zip. I baculky a boubelky mohou být na plese krásné.
Zdarma šál (voál) v černé barvě z organzy k zakrytí holých ramen. Pokud jej vpředu podvlečete pod ramínkama, nemusíte jej držet.

Barva: černá

K dispozici několik velikostí dle rozměrů prsa/pas/celková délka v klidu-v natažení.
Prosím vybírejte velikost dle Vaších rozměrů. Nejideálnější je, když Vaše rozměry jsou v daném intervalu. Je možné se pohybovat i na okraji intervalu cca +-3-5cm.
K šatům šál kolem ramen v barvě šatů v průhledném provedení - organza.

Vyberte si velikost dle rozměrů:
  • Velikost

    56

  • Rozměry

    1)115-124/100-110/150cm 2104 -112/90-98/150cm (prsa/pas/celková délka i s ramínky maximální - délku je možno zkrátit posuvnými ramínky) Rozměr přes prsa a pas je měřen u šatů v klidu - v natažení. Boky jsou natolik široké, že není potřeba udávat rozmě

  • 20. 3. 2015, 9:22

  • Zobrazení

    78

  • Oblíbené

    0

Kategorie