Zobrazit přihlášovací formulář

Fotbalový dres Neymar Brazílie

Administrace

Fotbalový dres Neymar Brazílie

229 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 39 uživatelů
Doprava: od 69 Kč
Fotbalový dres Brazílie Neymar Bylo vaším přáním mít fotbalový dres Neymar Brazílie? Toto přání si můžete splnit. Fotbalový dres se znaky národního týmu. Nezbytný doplněk každého fanouška. Při výrobě je použita sublimační technologie. Tato technologie…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 2. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Fotbalový dres Neymar Brazílie

229 Kč
  • Popis zboží
Fotbalový dres Brazílie Neymar
Bylo vaším přáním mít fotbalový dres Neymar Brazílie? Toto přání si můžete splnit. Fotbalový dres se znaky národního týmu. Nezbytný doplněk každého fanouška. Při výrobě je použita sublimační technologie. Tato technologie zaručuje stálobarevnost po celou dobu životnosti fotbalového dresu. Neváhejte a zakupte tento dres, který je velmi oblíbeným sortimentem našeho e-shopu.
Materiál
Fotbalový dres výše je vyroben ze 100% polyesteru. Použitý materiál je nejrozšířenější látkou používanou na výrobu sportovních dresů (včetně fotbalových). Jeho struktura zaručuje prodyšnost a rychle schnoucí vlastnosti.
Určení - Využití
Vhodné pro muže, ženy i děti. Jedná se o střih unisex. Materiálově je tento dres vyráběn jako fan. Tedy pro všechny fanoušky kteří chtějí na stadionu, či u televize fandit v barvách klubů či státu. Tabulku velikostí najdete jako foto u každého produktu.
Doba dodání - Expres doručení
U každého zboží, v horní části pod cenou, vidíte reálnou dobu výroby a dodání. Potřebujete zboží dříve? Stačí nás kontaktovat. U některých produktů ovšem nabízíme EXPRES DORUČENÍ = doručení do druhého dne. Zda právě výrobek který jste si vybrali splňuje tyto podmínky, zjistíte po kontaktu s naší zákaznickou podporou. Emailovou adresu i telefon najdete v ,,Kontaktujte nás,,
  • Rozměry

    116 - XXL

  • 17. 10. 2018, 22:21

  • Zobrazení

    216

  • Oblíbené

    0

Kategorie