Zobrazit přihlášovací formulář

5 x barevný háček, různé velikosti

Administrace

5 x barevný háček, různé velikosti

169 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
... šikovné háčky, které snadno připevníte na stěnu. V jednom balení je 5 ks háčků v barvách: 1 x velký červený, 1 x velký žlutý, 1 x malý modrý, 1 x malý zelený, 1 x malý růžový. Velký věšák unese 1 kg a malý 0,5 kg. Cena za 5 ks. Nové, originálně balené…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

5 x barevný háček, různé velikosti

169 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... šikovné háčky, které snadno připevníte na stěnu. V jednom balení je 5 ks háčků v barvách: 1 x velký červený, 1 x velký žlutý, 1 x malý modrý, 1 x malý zelený, 1 x malý růžový. Velký věšák unese 1 kg a malý 0,5 kg. Cena za 5 ks. Nové, originálně balené zboží. Skladem, ihned k odeslání !

***************************************

Užitečné informace:
Háčky můžete na stěnu přilepit pomocí oboustranné lepicí pásky nebo přišroubovat. Doporučujeme použít oboustrannou pásku pouze na hladké povrchy. Pokud si nejste jisti, zda páska bude na stěně držet, můžete k připevnění úchytek použít šroubky. Pro optimální odolnost pečlivě dodržte návod k sestavení. Různé materiály, z nichž jsou vyrobeny stěny, vyžadují i různé typy upevnění. Použijte takový upevňovací materiál, který je vhodný pro vaše stěny. Tento materiál není součástí výrobku.

***************************************

Materiál:
PET plast
  • Značka

    IKEA

  • Rozměry

    Max. nosnost: 1 kg, množství v balení: 5 ks

  • 16. 4. 2021, 1:49

  • Zobrazení

    143

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

TYRKYS koupelnová předložka 50x80 cm

Kategorie