Zobrazit přihlášovací formulář

Kreativní hrací sada, Tekuté voskovky

Administrace

Kreativní hrací sada, Tekuté voskovky

369 Kč 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Pohádkové karty,do kterých se dá razítkovat, malovat a klidně třeba dopisovat drby, které si šeptají královské stáže...:). křídové fixy na okna – nyní s omalovánkami. Fixy můžete využít na hladké povrchy: okna, zrcadla, lednice, obklady. Po rychlém…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kreativní hrací sada, Tekuté voskovky

369 Kč
  • Popis zboží
Pohádkové karty,do kterých se dá razítkovat, malovat a klidně třeba dopisovat drby, které si šeptají královské stáže...:).
křídové fixy na okna – nyní s omalovánkami. Fixy můžete využít na hladké povrchy: okna, zrcadla, lednice, obklady. Po rychlém uschnutí je můžete setřít suchým hadříkem. Omalovánky můžete otřít a malovat znova.
SKVĚLÝ TIP NA DÁREK!

Naše úúúžasné fixy na okna – nyní s omalovánkami. Omalovánky se fixami dají vybarvit - jsou to tekuté voskovky, sami o sobě jsou zvláštní, když na lesklý papír nanáší barvu. Je to jako malování křídou, jen víc klouže po povrchu....no prostě zábava. A když máme chuť začít znova - obrázek stačí setřít hadříkem. Fixy jsou však hlavně na okna! Zkoušli jste, jaké je to kreslit, či jen tak si psát nápady na okno v pokojíčku? Vše lze snad kdykoliv otřít a po kresbách není ani stopy!
  • 8. 6. 2016, 11:21

  • Zobrazení

    167

  • Oblíbené

    0

Kategorie