Zobrazit přihlášovací formulář

Furby - Černý

Administrace

Furby - Černý

990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 52 Kč
Furby - Interaktivní plyšový kamarád od Hasbro Je čas oprášit váš slovník Furbštiny, protože Furby je zpátky a chystá se pobavit svět! Nakrmte ho, mluvte na něj, lechtejte ho, pouštějte mu hudbu a třeste s ním, naklánějte ho, nebo svého Furbyho…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Furby - Černý

990 Kč
  • Popis zboží
Furby - Interaktivní plyšový kamarád od Hasbro

Je čas oprášit váš slovník Furbštiny, protože Furby je zpátky a chystá se pobavit svět! Nakrmte ho, mluvte na něj, lechtejte ho, pouštějte mu hudbu a třeste s ním, naklánějte ho, nebo svého Furbyho otáčejte hlavou dolů. Ale pozor - tím, jak se ke svému Furbymu budete chovat, budete utvářet jeho osobnost! Jste připraveni zvládnout Furbyho?

Když se s Furbym setkáte poprvé, bude mluvit hlavně Furbštinou. Ale čím víc si s ním budete hrát, tím více bude mluvit anglicky. Reaguje na váš dotek, na hudbu, a dokonce i na další Furbíky, se kterými si povídá a tančí.

Ale nezapomeňte: Furby má svou vlastní hlavu!

Můžete si také stáhnout bezplatnou aplikaci se slovníkem Furbštiny, nebo pro virtuální krmení, překladač Furbštiny a jiné interaktivní prvky.

Aplikace je volitelná a funguje v zařízeních iPad, iPod touch a iPhone s iOS 4.2 nebo novějším + nyní funguje i pro Android.

Rozměr:
20 cm

Napájení:
4x baterie AA 1,5V (není součástí balení)

Obsah balení:
1x interaktivní plyšák Furby
  • 10. 6. 2015, 14:15

  • Zobrazení

    30

  • Oblíbené

    0

Kategorie