Zobrazit přihlášovací formulář

Cybex Pallas 2 + SLEVA 300 KČ PŘI PLATBĚ PŘEDEM

Administrace

Cybex Pallas 2 + SLEVA 300 KČ PŘI PLATBĚ PŘEDEM

4 990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Jako autosedačka, která roste společně s dítětem, poskytuje Pallas 2 výjimečnou bezpečnost a pohodlí po delší dobu užívání, cca. 11 let. Ve skupině I poskytuje nastavitelný bezpečnostní pult ve srovnání s běžným pěti-bodovým systémem pásů vylepšenou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Cybex Pallas 2 + SLEVA 300 KČ PŘI PLATBĚ PŘEDEM

4 990 Kč
  • Popis zboží
Jako autosedačka, která roste společně s dítětem, poskytuje Pallas 2 výjimečnou bezpečnost a pohodlí po delší dobu užívání, cca. 11 let. Ve skupině I poskytuje nastavitelný bezpečnostní pult ve srovnání s běžným pěti-bodovým systémem pásů vylepšenou bezpečnost v případě čelního nárazu. Jednoduchou úpravou se autosedačka změní na vítěze ve skupině II/III, autosedačku Solution X2.
Bezpečnostní zóna nabízí nastavitelný bezpečnostní pult, zajišťující ochranu v případě čelní srážky bez omezení dítěte a inovativní L.S.P. System Plus, který poskytuje optimální ochranu v případě bočního nárazu. Pohodlný sklápěcí systém a nastavitelná opěrka hlavy završují působivé funkce této autosedačky.

Nastavitelný bezpečnostní pult - bezpečnost bez omezení
Nastavitelný bezpečnostní pult snižuje riziko vážných zranění krku bez omezení dítěte (patentováno).
Síla čelního nárazu je přenášena přes bezpečnostní pult a absorbována pomocí jeho náraz pohlcujících materiálů. Tento systém se podobá nafouknutému airbagu a v případě nehody napomáhá výrazně redukovat sílu nárazu. Bezpečnostní pás vozidla neublíží dítěti, zatímco jeho citlivá hlava, krk, ramena a vnitřní orgány jsou chráněny. Nově navržený nastavitelný bezpečnostní pult (patentováno) lze přizpůsobit pro co největší pohodlí dítěte. Pult navíc poskytuje více svobody pohybu pro horní část těla a ve srovnání s běžným 5-bodovým systémem pásů poskytuje maximum bezpečí, především v případě čelního nárazu.

L.S.P. System Plus - optimalizovaná ochrana při bočním nárazu
Optimalizovaná ochrana při bočním nárazu (L.S.P. System Plus) absorbuje energii nárazu ve velmi brzké fázi.
Skrze využití ochranných bočních, ramenních a hlavových protektorů je síla bočního nárazu absorbována lineární sérií reakc
  • 7. 7. 2015, 9:05

  • Zobrazení

    26

  • Oblíbené

    0

Kategorie