Zobrazit přihlášovací formulář

Batoh dětstký Ergolino+ růžový

Administrace

Batoh dětstký Ergolino+ růžový

1 350 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Je určen pro děti ve věku od tří do šesti let. Zadní část batohu má ergonomické polstrování, které je zároveň prodyšné, takže příznivě ovlivňuje zdravý vývoj dítěte. Hrudní a pánevní pás zajišťují stabilní nošení dětského batohu a tím také bezpečný a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Batoh dětstký Ergolino+ růžový

1 350 Kč
  • Popis zboží
Je určen pro děti ve věku od tří do šesti let. Zadní část batohu má ergonomické polstrování, které je zároveň prodyšné, takže příznivě ovlivňuje zdravý vývoj dítěte. Hrudní a pánevní pás zajišťují stabilní nošení dětského batohu a tím také bezpečný a pohodlný pohyb Vašeho malého předškoláka.
Tento dětský batoh má důležité bezpečnostní prvky – tzv. reflexní zónu, která je umístěna na každém dětském batohu Ergolino+. Bezpečná viditelnost dítěte za každých povětrnostních podmínek je zajištěna díky reflexním pruhům a reflexnímu klipíku, které jsou viditelně umístěny na přední straně tohoto ergonomického batohu pro předškoláky.

Ergonomický - díky systému zavěšení je Ergolino+ přizpůsobeno pro naše nejmenší. Hrudní popruh s posuvnými přezkami zajišťuje ideální napasování a drží jej v bezpostřední blízkosti zad – a to i při dovádění a skákání.

Praktický - pojme až 10 l objemu a to dokonce i sešit ve formátu A4. Dvě postranní kapsy s možností uzavření jsou ideální na poklady.

Bezpečný - batůžek má dostatek reflexních prvků, je dobře viditelný z každého zorného úhlu a za každého počasí.

Ekologický - látka je ze 100% vyrobena z recyklovaných PET lahví. Je objemově a barevně stálá. Plastové přezky neobsahují ftaláty ani žádné jiné škodliviny.
  • Značka

    ERGOBAG

  • Rozměry

    šířka 20 cm, hloubka 17 cm, výška 30 cm; váha: 500 g. Pojme až 10 l objemu a to dokonce i sešit ve formátu A4. Dvě postranní kapsy s možností uzavření jsou ideální na poklady.

  • 17. 5. 2016, 10:39

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    0

Kategorie