Zobrazit přihlášovací formulář

Fólie na hubnutí - PRO ŠTIHLEJŠÍ NOHY! VÝPRODEJ

Administrace

Fólie na hubnutí - PRO ŠTIHLEJŠÍ NOHY! VÝPRODEJ

124 Kč 249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 11 uživatelů
Doprava: od 45 Kč
VÝPRODEJ 50% SLEVA! Tento japonský výrobek je určený pro ženy, které chtějí snížit objem tuku v určitých partiích. Fólie je určena k bandážování (nohou) a má přirozenou schopnost k sobě přilnout, takže dobře drží na těle, přesto není určena k nošení…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 12. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Fólie na hubnutí - PRO ŠTIHLEJŠÍ NOHY! VÝPRODEJ

124 Kč
  • Popis zboží
VÝPRODEJ 50% SLEVA!

Tento japonský výrobek je určený pro ženy, které chtějí snížit objem tuku v určitých partiích. Fólie je určena k bandážování (nohou) a má přirozenou schopnost k sobě přilnout, takže dobře drží na těle, přesto není určena k nošení mimo domov.

Princip hubnutí je jednoduchý a vychází z poznatků, že tukové buňky se lépe odbourávají jsou-li vystaveny zvýšené teplotě. Kombinace s lehkým cvičením či přípravky na hubnutí k zevnímu použití můžete hubnutí urychlit.

Fólie je velmi silná a odolná a lze jí používat opakovaně. Po použití jí stačí pouze opláchnout vlažnou vodou, případně odmastit jarem nebo tekutým mýdlem.



Vzhledem k tomu, že v populaci přibývá lidí s alergií na všechno možné i nemožné, napoprvé nechte fólii působit pouze kratší dobu a teprve když se neobjeví alergická reakce dobu postupně prodlužujte.

Balení obsahuje 2kusy 10x230cm
  • 9. 12. 2016, 9:47

  • Zobrazení

    702

  • Oblíbené

    1

Kategorie