Zobrazit přihlášovací formulář

Metráž - POLYSTYRENOVÉ KULIČKY EPS- 250 litrů

Administrace

Metráž - POLYSTYRENOVÉ KULIČKY EPS- 250 litrů

470 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 512 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Polystyrenové bílé kuličky EPS 70 jako výplň do sedacích vaků velikost 1-3 mm TEDY PRVOTŘÍDNÍ KVALITA tyto menší se tolika nesesednou , dále se používají do pytlů, kojících polštářků či rehabilitačních polštářů , které vyhovují z hlediska celkové…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Metráž - POLYSTYRENOVÉ KULIČKY EPS- 250 litrů

470 Kč
  • Popis zboží
Polystyrenové bílé kuličky EPS 70 jako výplň do sedacích vaků velikost 1-3 mm TEDY PRVOTŘÍDNÍ KVALITA tyto menší se tolika nesesednou , dále se používají do pytlů, kojících polštářků či rehabilitačních polštářů , které vyhovují z hlediska celkové migrace ,obsah styrenu, pachu ....s ATESTEM pro děti do 3 let v následujících dokumentech.Používáním sedacího vaku (pytle) dochází ke zmenšování objemu polystyrenových kuliček a pytel se tím pádem stává měkčím.
Jedná se o přirozený jev a je s ním třeba počítat u všech výrobků této konstrukce.


Vyhláška Ministerstva zdravotnictví č.84/2001Sb. v platném znění o hygienických požadavcích na hračky a výrobu pro děti do věku 3 let . ČSN EN 71-9 bezpečnost hraček , organické sloučeniny ,monomery( migrace).
Proč s atestem ?? Nakupují zde především maminky pro své děti a v našem zájmu je aby jste nenakupovaly náhradu ,která se používá ve stavebnictví .
Kuličky se ideálně tvarují dle potřeby , nedrží se v nich roztoči , jsou bez chemiského čistění . ZKUŠEBNÍ PROTOKOL zašleme na požádání !!!!!

BALENÍ : NOVĚ V ALBUMU I 50 litrů NA DOPLNĚNÍ SEDACÍHO VAKU !!!!


¨ POŠTOVNÉ A BALNÉ JE KE KAŽDÉMU OBJEDNANÉMU PYTLI 100kČ TAKŽE POKUD OBJEDNÁTE 2 CENA ZA POŠTOVNÉ BUDE 200Kč - pokud objednáte další látky - když se vejdou přibalíme ke kuličkám když ne je to další balíček !!!!!!!!!

U NÁS NAJDETE NETKANOU TEXTILII NA VÝROBU SEDACÍCH VAKŮ , PRO VNITŘNÍ OBAL VAKU !!!!!!
  • 21. 8. 2017, 18:03

  • Zobrazení

    4 656

  • Oblíbené

    1

Kategorie